Aliexpress tips

Aliexpress aanraders

Aliexpress aanraders

 

Ik houd van AliExpress: veel leuke, mooie items voor een klein prijsje. Met goedkope sites als AliExpress zitten er wel eens missers tussen; ik laat de items zien waarmee je altijd goed zit!

 

Aliexpress tips

Nep wimpers van Aliexpress

Aliexpress heeft een groot aanbod aan lashes, en dan vaak ook mink lashes. De haartjes van deze nep wimpers ogen heel natuurlijk en dat vind ik zo’n mooi effect geven. Ze zijn er in verschillende soorten en stylen. Op deze foto hieronder bijvoorbeeld; het bovenste paar is een wat lichter paar nep wimpers voor een wat meer naturel look, het onderste paar is meer glam.

 

nep wimpers lashes aliexpress

 

Voor de ooglook hieronder heb ik ook AliExpress nep wimpers gebruikt, dat is dit paar. Ze kosten allemaal tussen de €1,00 en de €1,50.

 

img_11798-4

 

Lipstick houder AliExpress

Make-up organizers en houders kunnen soms best aan de prijs zijn, deze vriend is dat in ieder geval niet. Hij kost ongeveer €2,50 en er passen 24 lipsticks in. Je kunt ‘m hier vinden.

 

lipstick houder Aliexpress

 

Sieraden van AliExpress

Voor leuke sieraden kan ik ook altijd bij AliExpress terecht! Deze leuke kettingen kosten ’n euro’tje per stuk. De ringetjes zijn ietsje minder goedkoop dan kan: AliExpress beweert dat ze van echt zilver zijn. Of dat zo is weet ik niet, maar van nepzilver krijg ik vaak uitslag en met deze ringen heb ik dat niet. De ring met het strikje is bijna €3 en de andere ring is iets boven de €3.

 

AliExpress sieraden

 

De haarband ketting die ik op onderstaande foto draag komt ook van Ali en kost ook een euro’tje.

 

img_11331

Telefoonhoesje van AliExpress

Ten slotte dit telefoonhoesje van AliExpress. Het is echt zonde om veel voor een telefoonhoesje neer te leggen; AliExpress heeft zo veel leuke verschillende voor 1-4 euro! De ijsjes-pen en macaron-mini-bewaardoosjes komen trouwens ook van AliExpress.

 

telefoonhoesjes aliexpress

 

Deze items ben ik zelf heel tevreden mee en zit je dus altijd goed mee!

Bestel jij wel eens iets bij AliExpress? Wat voor items vind je het leukst?