witte henna plak tattoo review

Witte henna plak tattoos

Witte henna plak tattoos

 

Een mooi henna kunstwerkje hebben we allemaal wel eens gezien, toch? Mooi spul, maar toen ik witte henna zag viel mijn mond even open van bewondering. Zo ontzettend mooi! En dan wil ik het hebben ook. Om het foolproof te houden ben ik voor de plak tattoo variant gegaan. Makkelijk én mooi resultaat.

 

witte henna plak tattoo review

 

Een paar leuke ringetjes erbij, en kijk eens hoe gaaf en mooi! Echt een kunstwerkje. De ringetjes komen trouwens ook van AliExpress.

Als je op AliExpress.com ‘white henna tattoo’ intypt kom je enorm veel van zulke tattoos tegen. Je kan losse vellen of setjes vellen kopen. Ik heb een setje van 8 vellen met witte henna tattoos gekocht, vergelijkbaar met dit setje.

Om dit te kunnen heb je dus geen (henna) skills nodig! Het is heel makkelijk, en ik ga het stapje voor stapje uitleggen. Maar als je vroeger zo’n plaktattoo uit een zak chips of een kauwgompje op hebt kunnen plakken gaat dit je ook lukken.

 
Misschien klinkt plak tattoo heel kinderlijk, maar het resultaat is juist super elegant.

 
witte henna tattoo hoe moet het  witte henna tattoo hoe moet dat

 

Op plaatje 1 zie je links een witte henna vel van de achterkant, en daarnaast een vel witte henna tattoos van de voorkant. Op de achterkant is het plaatje nog even in het zwart gedrukt, zodat je het netjes uit kan knippen. Doordat de ‘henna’ wit is kan je het van de voorkant namelijk niet helemaal goed zien. Knip een tattoo naar keuze uit, zoals op plaatje 2.

 

   witte henna tutorial   witte henna tattoo tutorial

 

Plaatje 3.  Nadat je je henna plaatje naar keuze hebt uitgeknipt haal je van de voorkant -de witte henna kant- het plastic eraf. Plaatje 4: positioneer de plaktattoo met de witte kant direct op je huid. Zorg wel dat je ‘m hebt zoals je wilt voordat het met je huid in aanraking komt. Zodra de witte henna plaktattoo je huid aanraakt wil ‘ie al gaan kleven.

 

witte henna tattoo tutorial  witte henna plaktattoo review

Plaatje 5. Maak de boel zeiknat en zorg dat alle gedeeltes van de plaktattoo goed tegen je huid aan zitten. En zorg dat het niet verschuift! Houd het even een seconde of 10 goed aangedrukt.

Plaatje 6. Haal voorzichtig het vel papier eraf, en als het goed is kleeft de witte henna tattoo nu goed aan je huid. Hij droogt vrij snel op en blijft dan goed zitten!

 

witte henna plak tattoo review

 

Ik deel gewoon nog een keer het resultaat, voor het uitzicht! Het zou nog leuker en mooier zijn als je dit combineert met een opvallende nagels. Een nagellakje, nep nagels, nailart, noem het maar op. Of vind je dat te druk worden?

 

Wat vind jij van deze witte henna plak tattoos?