Maybelline the loaded bols lipsticks review

Maybelline The Loaded Bolds lipsticks | review & ombre lips

Maybelline The Loaded Bolds lipsticks | review & ombre lips

Je kan nooit te veel lipsticks hebben, toch? Dat is maar goed ook, want ik heb er weer 5 bij. 5 mooie lipsticks uit The Loaded Bolds collectie van Maybelline.

 

Maybelline the loaded bols lipsticks review

 

Van de 5 lipsticks is er 1 volledig wit. Erg opvallend! Ik zou niet zo snel een witte lipstick dragen, maar deze witte lipstick is juist multifunctioneel: je kan ‘m als lipprimer gebruiken, om een lipstick kleur lichter mee te maken of om een ombre effect mee te maken.

Voor dit artikel heb ik de 4 kleuren aangebracht en bij elke kleur met de witte lipstick een ombre effect gemaakt. Kun je ook eens zien hoe dat uitpakt.

 

maybelline loaded bolds lipstick review

 

Hier kun je alle lipsticks nog even op een rijtje zien. De laatste 3 kleuren lijken in de huls redelijk op elkaar, maar pakken eenmaal aangebracht toch wel heel verschillend uit.

Swatches! Je kent me toch?

 

maybelline loaded bolds swatches

De eerste kleur is de witte, Wickedly White. Daarna volgt Fiery Fuchsia, Berry Bossy, Midnight Merlot & Blackest Berry.

De swatches zien er veelbelovend uit! Mooie dekking, mooie kleuren. Ik ben benieuwd.

 

maybelline blackest berry review swatch

 

Dit is de kleur Blackest Berry. Boven de kleur alleen aangebracht, onder mét witte lipstick voor een beetje ombre effect. Deze lipstick duurt even om dekkend te krijgen, maar dan is het wel een erg mooie kleur. Deze lipstick voelt best wel fijn aan op je lippen, dan doen ze eigenlijk allemaal.

Met de witte lipstick erover heen dekt hij opeens een stuk makkelijker. Het krijgt ook opeens een soort lila tintje. Ja, de touch van Wickedly White ben ik misschien zelfs wel een beetje door gefascineerd.

 

maybelline loaded bolds berry bossy review swatch

 

En dit is Berry Bossy! Ik denk dat deze kleur bij velen in de smaak zal vallen, en dat ‘ie ook veel mensen staat. Deze dekt al wat makkelijker en ligt ook nog steeds fijn op je lippen. Voelt allemaal prima. Onderste foto weer met ombre.

 

maybelline loaded bolds midnight merlot review swatch

 

Midnight Merlot heeft een aparte twist. Eerst leek het me een baksteenrode kleur, met misschien zelfs wel een beetje bruine ondertoon. Maar als je dan met de witte lipstick eroverheen gaat zie je dat ‘ie opeens een meer paarse ondertoon heeft. Magische verrassing!

Dekking van de kleur alleen had wel iets beter gekund. Maar vind de kleur de moeite wel waard. Met een lipliner of -primer is het zo gefixt.

 

maybelline loaded bolds fiery fuchsia review swatch

 

En de laatste, die ook meteen m’n persoonlijke favoriet is: Fiery Fuchsia. Ik ben niet zo’n heel erg roze-mens, toch vind ik deze enorm mooi. De witte lipstick maakte geen mega doorbraak hier, maar deze kleur vind ik stiekem toch op zichzelf mooier.

 

Best wel gave lipsticks! Over het kleurenassortiment van deze collectie ben ik sowieso te spreken. Wat je allemaal met de witte lipstick kan (ombre, lipprimer, lichter maken van lipstick) vind ik wel een erg mooie toevoeging. Fiery Fuchsia heeft de mooiste dekking van deze lipsticks. De andere kleuren zou ik mooier en sprekender vinden gecombineerd met de witte lipstick of een lipliner. Maar smaken kunnen verschillen natuurlijk.

De houdbaarheid is ook netjes: een drankje of snack en een uur of 4 kan die sowieso wel aan. Ga je een hele maaltijd eten, bungeejumpen of diepzeeduiken, dan zal je ‘m wel even bij moeten werken.

Wat vind jij van de magische witte lipstick?