Mijn megasuperultieme gierige wishlist

Mijn niet zo bescheiden wishlist

Als je me kent weet je het: ik houd van make-up. Ik ben super materialistisch. Ik houd van spullen. Echt, ik word er oprecht blij van. Nu ben ik 2 oktober jarig en vond ik het wel tijd voor een artikel om de mensen in mijn omgeving, mijn geliefden, Sinterklaas en de kerstman alvast voor te bereiden met mijn megasuperultieme extreem gierige wishlist. Echt, ik ga helemaal los.

Dus nee, dit wordt geen wishlist van 5 items. Want als ik m’n wensen op de vrije loop laat wil ik veeeeeel meer dan dat.

 

Om alle lieve mensen die mijn leven beter willen maken het kiesproces te vergemakkelijken: eerst alle items die niet walgelijk duur zijn en nog relatief makkelijk aan te komen. Oké, sommige dingen zijn wel duur.

 

 

wishlist1

 

  1. Real Techniques Miracle Diamond Sponge – Ja, een spons voor 12 euro. Altijd nog goedkoper dan een echte Beautyblender (die ik trouwens ook nog wel zou willen) maar tering fancy. Ik wil het. Geen idee of m’n vriend de moeite neemt om m’n blog te lezen, maar ik heb echt eindeloos vervelend veel over deze spons gezeurd.
  2. Morphe 35O palette – De 35OOOOOO en niet een andere. 25 euro maar eigenlijk altijd uitverkocht. Huilie.
  3. Glamglow masker. €50 bij Douglas. Ja, zo veel voor 1 masker. Maar toch. *heft handjes op*
  4. Benefit High Brow highlighter potlood. €24 voor een potloodje, ga ik niet zelf betalen maar wel voor m’n verjaardag vragen. Heheheh.
  5. Girls With Attitude Fairytale collection kwastenset. De prijs laat ik een verrassing tot je op het linkje klikt, maar ik denk wel dat ik het waard ben.
  6. Zoeva Spectrum. Er zijn eigenlijk 3 varianten van dit oogschaduw palette, en eerlijk gezegd maakt het me niet eens uit welke. Allemaal is ook goed.

 

Moving on. Vanaf hier is het eigenlijk nog gewoon plaatjes kijken met wat hebzuchtig commentaar.

 

Jouer lip topper. Want mooi mooi mooi.

No Title

No Description

 

Anastasia Beverly Hills Foundation Sticks. Want Anastasia is m’n favo merk en deze Foundation sticks zijn super fancy.

 

No Title

No Description

 

De Nikkietutorials x Too Faced collaboration. Omdat ik hier te arm voor was.

 

http://leopardprinteverything.com/wp-content/uploads/2016/05/too-faced-x-nikkietutorials-eyeshadow-palette-1.jpg

 

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipsticks. Ik heb een veel grotere collectie nodig. De formule is echt het fijnste van alle liquid lips die ik heb gehad!

 

No Title

No Description

 

Colourpop. Ik wil letterlijk alles van Colourpop. Als je naar de site gaat en random je winkelmandje vult ben ik blij met alles wat er aankomt. ALLES! Gelukkig is Colourpop relatief goedkoop.

 

https://kittylovesx.files.wordpress.com/2016/03/20160329_152833.jpg?w=663

 

Ik denk dat ik het m’n levenswerk ga maken om zowel van Colourpop als Jeffree Star en NYX cosmetics alle liquid lips te verzamelen. ALLEMAAL. De mattes én de suedes. NYX is eigenlijk ook best goedkoop en makkelijk bij Douglas te kopen. En in November de NYX store, natuurlijk!

 

No Title

No Description

 

Spectrum – The Glam Clam. So much pretty.

 

No Title

No Description

 

Ik wil niet alleen het Sweet Peach palette van Too Faced. Ik wil de hele collectie. Want ik wéét dat dat er in december aan zit te komen.

 

No Title

No Description

 

 

Laura Geller Swirl Illuminator. Kijk hoe schattiiiiiiig. Ik weet niet waarom ik een Swirl schattig vind.

http://18165-presscdn-0-1.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/08/Laura-Geller-Ballerina-Baked-Gelato-Swirl-Illuminator-Review.jpg

 

 

Annytude lashes. Ik houd steeds meer van nep wimpers, en deze zijn gewoon zo ultiem mooi!

No Title

No Description

 

MAC lipsticks. Heb er zelf pas 2 en zal pas tevreden zijn met een collectie als deze. Mehr is de volgende tint die ga jagen aan de MAC counter.

 

No Title

No Description

 

Huda Beauty liquid lipsticks. Alsof er nog niet genoeg liquid lipsticks op m’n wishlist staan. Toch ben ik eigenwijs en gierig en wil ik deze ook.

 

No Title

No Description

 

 

Super eerlijk gezegd. Heb ik dit artikel voorbereid met een wishlist van 3 pagina’s lang. Letterlijk en bloedserieus. Ik kan écht niet álle producten in dit artikel proppen, anders wordt het echt onleesbaar lang.

Ik noem nog even los een deel van de lijst op:

NYX eyeliners | Makeup Geek eyeshadow pans | Urban Decay Electric palette | Anastasia Glow Kit Sweets & Moonchild | Jouer Matte & Shimmer palette | Jeffree Star Skinfrost (allemaal) | Urban Decay All Nighter setting spray | Urban Decay Naked Ultimate palette | Anastasia Beverly Hills liquid lipsticks | Ofra metallic liquid lipsticks | Milk Cosmetics Duochrome stick | Too Faced Glitter Glue | Huda Beauty Lashes | LimeCrime Venus palettes | Morphe Rose Gold brush collection | Zoeva Rose Gold brush set | Cover FX custom enhancer drops | Laura Mercier Loose Setting Powder (full size) | Benefit Rockateur | Benefit Roller Lash | ELF kwasten | MAC Soft ’n Gentle | Bobbi Brown foundation | Tarte concealer | Black Moon cosmetics Libra | Sugarpill Pro Palette | Makeup Addiction palettes | Giorgio Armani foundation | Violet Voss palettes | Urban Decay Moondust palette | Kat von D Serpentina palette | Charlotte Tilbury nude lipsticks

 

Oké, snap je nu waarom ik niet van ALLES plaatjes heb geplaatst? Er kan in ieder geval niemand klagen dat ‘ie niet weet wat ‘ie voor m’n verjaardag kan geven. Een Douglas/Ici Paris cadeaubon dekt trouwens een heleboel merken/producten.

En boven alles voelt het tóch goed om gewoon te bekennen dat ik een mega-materialist ben en gewoon AL die wensen eruit te gooien.

 

Kan jij ook lekker materialistisch zijn?