zwart met glitter

Make-up & stijl | Zwart met glitters

 

In Make-up & stijl combineer make-up inspiratie met inspiratie voor lifestyle of fashion. Dit keer ga ik dus voor zwart met glitters.

Is het wel het goede seizoen voor zwart met glitters? Het is áltijd het seizoen voor zwart met glitters! Zwart is altijd te combineren en de glitters fleuren het geheel op. Als beautyliefhebber moet je ook wel op z’n minst een beetje van glitters houden.

 

zwart met glitter

 

Je ziet hierboven al een prachtige swatch van een oogschaduw die zwart is en prachtige glitter bevat. Deze oogschaduw heb ik ook in de ooglook gebruikt, helaas kwam de glitter niet zó fel over als ‘ie is.

 

colourpop shameless swatch

 

Maar op de swatch kun je de glitter wel heel erg mooi zien! Dit is Shameless van Colourpop, een Super Shock Shadow. Als je niet iets van Colourpop hebt, zou ik het snel uit gaan proberen; Colourpop stelt niet teleur.

 

make-up beauty blog

 

Dit is de hele make-up look geworden. Ik had ook een zwarte lipstick kunnen dragen, maar dat vond ik nét iets too much worden. Ik houd van opvallend, maar het moet ook nog wel draagbaar blijven.

 

Guess Sneakers

Guess platform sneakers

Zo mooi dat ik er nóg een fotootje bij doe.

Guess glitter sneakers fashion

 

Wat de stijl betreft in dit inspiratie artikel, laat ik m’n nieuwe schoenen zien! Dit zijn prachtige zwarte plateau sneakers van Guess. Deze schoenen heb ik gekocht om m’n schooljaar in te luiden. Er lag al 23 paar, maar tóch had ik nieuwe schoenen nodig. Zoals ik zei; zwart kan overal bij en glitter fleurt het geheel op. Deze schoenen gaan extreem veel gedragen worden. Ze zijn m’n nieuwe beste vrienden.

Stiekem had ik eigenlijk nog wel verwacht een zwart tasje of shirtje met glitters te hebben. Maar nee! Tóch wel tijd om iets nieuws te kopen.

 

Nog even een laatste close-up van de ooglook:

 

colourpop shameless makeup look

 

Het is eigenlijk heel simpel: ik heb over m’n hele bewegend ooglid Shameless van Colourpop gedaan en de randjes geblendt met wat bruine oogschaduw. Beetje highlighter erbij, en klaar is Kees. Het hoeft ook allemaal niet ingewikkeld te zijn.

Wat is je eigen favoriete zwart-met-glitters-item?