make-up merken inspiratie

Ken je deze make-up merken al?

 

 

 

Er zijn een aantal make-up merken die prachtig en best succesvol zijn en die ik op de een of andere manier toch niet erg vaak op Nederlandse blogs en in andere media tegen kom. Die verdienen wat mij betreft wel wat meer aandacht! Het is toch leuk om je horizon te verbreden? En naar mooie make-up te kijken.

 

make-up merken inspiratie

 

Sugarpill

 

Sugarpill is een make-up merk dat wel van heftige en opvallende kleurtjes houd. Daar houd ik ook van! Ze hebben losse oogschaduw, je kan zelf een palette samenstellen, maar ze hebben ook lipproducten en glitters. Een kijkje waard!

 

No Title

No Description

 

 

Black Moon cosmetics

Black Moon cosmetics heeft op het moment verschillende prachtige liquid lipsticks: mattes en metallics. De verpakking is een streling voor het oog, en een oogpalette is in de maak.

 

No Title

No Description

 

Huda Beauty

Waarschijnlijk het meest bekende merk van dit rijtje: Huda Beauty. Toch wilde ik deze nog even noemen! Waarom? Ik kom zelden tot nooit iets over Huda Beauty tegen op andere blogs. Hoe kan dat? Huda Beauty heeft prachtige lashes, perfecte liquid lipsticks, er is een super mooi oogschaduw palette in de maak. Hoe kan niemand daar verder over willen schrijven? Als je een blogartikel over Huda Beauty hebt gezien, laat het me alsjeblieft weten.

 

http://glamistic.com/wp-content/uploads/2016/08/img_3108-610×610.jpg

 

 

Girls With Attitude

Oké, dit is dan niet een gigantisch merk, en ik heb me niet in al hun make-up verdiept. Maar 1 ding springt er echt uit: deze brush set van Girls With Attitude. Die wil je toch hebben? Ik wel, in ieder geval.

 

No Title

No Description

 

 

Lorac cosmetics

Deze is ook wel redelijk bekend: Lorac. Van dit merk heb ik nog héél af en toe een review voorbij zien komen. Maar in vergelijking tot hoe mooi en kwalitatief dit merk is, vind ik het bar weinig. Het kan toch niet zijn dat ik maar een van de weinigen ben die van dit merk af weet?

 

http://vanityrouge.com/wp-content/uploads/2014/10/LORAC-Pro-Palette-Comparisons-Pro-Pro-2-and-Mega-Pro.jpg

 

Jouer

Misschien heb je hier al iets van gezien zonder dat je het door hebt gehad: Jouer. Jouer heeft make-up in alle categorieën: oogschaduw, poeders, lipproducten, foundation, alles. De laatste tijd is Jouer door een paar lipproducten flink in populariteit gestegen. En dan onder andere door deze liquid lipstick:

 

No Title

No Description

 

De kleur Papaye. Een parelroze achtige kleur met een soort metallic finish, die er wel heel speciaal uit ziet.
Maar ook de lip topper Skinny Dip van Jouer heeft aan de populariteit bijgedragen. Ik heb ‘m al een aantal keer bij Nikkietutorials en MannyMUA (Bekende make-up Youtube’ers) voorbij zien komen op Snapchat.

 

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e15/13707303_1729163540667177_2084612046_n.jpg?ig_cache_key=MTMwNjE0NjM3MTY2OTU2MDgyMw%3D%3D.2

 

 

Dit is Skinny Dip van Jouer. Voegt een hele speciale finish toe aan je lipstick.

 

 

Ik denk dat ik nu wel budgetten en no-buys heb verwoest, inclusief het mijne.
Welk merk heb je al eens voorbij zien komen? En van welk merk zou je meer willen zien?