Anastasia Beverly Hills holy grails

Make-up holy grails per merk

Make-up holy grails per merk

Als je wat inspiratie zoekt voor wat je eens kan kopen of benieuwd bent welke producten over het algemeen het beste en fijnste zijn: alle holy grails op een rijtje, gesorteerd per merk.

 

Urban Decay holy grails

Urban Decay holy grails

Natuurlijk de Urban Decay Naked palettes! Deze oogschaduw palettes bevatten een mooie variatie aan verschillende neutrale kleuren met sterk pigment. Kan je niet verkeerd mee gaan. Ook de Urban Decay All Nighter Setting Spray is de holy grail onder setting sprays; hier blijft je make-up echt langer mee zitten. De Urban Decay Eyeshadow Primer Potion is één van de meest geliefde oogschaduw primers waar ik ooit van heb gehoord.

 

Too Faced cosmetics holy grails

Too Faced holy grails

De Better Than Sex mascara van Too Faced schijnt z’n naam waar te maken, zo goed is ‘ie. Daarnaast zijn te Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palettes ook echt super goed. Prachtig gepigmenteerde kleuren, mooie variatie in kleuren, extra grote highlighter kleurtjes en het ruikt naar chocola: overal is aan gedacht. Naast de Born This Way foundation die al populair was doet de Born This Way concealer het ook ontzettend goed, en is ook nog eens in veel tinten verkrijgbaar.

 

MAC cosmetics holy grails

 

MAC cosmetics holy grails

 

MAC lipstick. Die hoef ik niet uit te leggen, toch? MAC Fix+ is een enorm populaire fixing spray die ik zelf ook heel fijn vind. Niet alleen om make-up te fixeren, maar ook om op je kwast te gebruiken voor bijvoorbeeld een intenser effect van je oogschaduw. Wat MAC highlighters betreft denk ik dat Soft & Gentle toch echt het populairst is.

 

 

Anastasia Beverly Hills holy grails

Anastasia Beverly Hills holy grails

 

De Glow Kit van Anastasia Beverly Hills en de Dipbrow Pomade zijn niet alleen heel populair, dit zijn ook echt mijn persoonlijke holy grails en meest favoriete producten. Ik kan écht niet zonder. Anastasia Beverly Hills heeft ook liquid lipsticks met een ontzettend fijne formule.

 

Benefit holy grails

Benefit Holy Grails

 

Hoola is één van de fijnste bronzers waar ik over gelezen heb. Voor mijn huidskleur is ‘ie net iets te licht, maar dit schijnt echt de holy grail onder bronzers te zijn. Met Hoola zit je altijd goed. Roller Lash is een mascara die het allemaal heeft, en Porefessional is mijn persoonlijke favoriete porievullende primer. Omdat ‘ie z’n werk gewoon heel goed doet.

 

Overige holy grails

 

makeup holy grails

 

Dan blijven er nog wat producten over waarvan ik vind dat ze ook een plekje verdienen in dit artikel: 1. Kat von D Tattoo Liner. 2. Real Techniques Miracle Sponge. 3. Sleek Solstice highlighting palette. 4. Laura Mercier Transcluent Loose Setting Powder. 5. Becca Champagne Pop. 6. Morphe 35O palette. 7. Makeup Geek eyeshadow pans. 8. Colourpop Ultra Matte lip.

 

Als je niet weet wat je wilt kopen, of een product zoekt waarbij je zekerheid hebt dat het goed is, is dit het goede artikel voor jou. Het zijn wel allemaal high-end merken geworden. Zouden jullie het leuk vinden als ik een holy grail artikel met budget merken zou maken?

 

Welk product is jouw persoonlijke holy grail?