Naar dure make-up | Waarom?

 

 

Dat er high-end prijzige make-up bestaat wisten we allang. Dat er nog veel duurdere en luxere make-up bestaat kan je vast ook wel bedenken. Eigenlijk wilde ik een artikel schrijven over de meest dure, luxe en prachtige make-up, maar in mijn zoektocht ontdekte ik dat veel van deze make-up er eigenlijk niet zó speciaal uitziet.

 

Ik kan een lipstick van 10 miljoen laten zien, die zo duur is omdat er diamanten op zitten, maar dat vond ik ook niet super interessant. De make-up die ik laat zien in dit artikel is veel goedkoper dan die miljoenen, maar te duur om zomaar te kopen. Waarom zo duur? Zie jij hier iets speciaals in?

 

Ik begin met dit oogschaduw palette.

 

http://a0.bb-cdn.com/assets/productimages/large/nado0047f_1_l.jpg?version=187

 

Dit is een oogschaduw palette van Natasha Denona. Misschien ben ik een cultuurbarbaar, maar ik heb geen idee wie het is. Dit oogschaduw palette. Kost. TWEEHONDERACHTENDERTIG EURO. Waarom? De kleurtjes zijn leuk en alles, maar als je een euro of 50 uitgeeft aan een palette heb je iets wat kwalitatief nauwelijks te overtreffen valt. Wat zijn ze denkende?

 

Komt de volgende hoor.

 

No Title

No Description

 

 

Zat ik al te gierballen om een concealer van 20 euries, verschijnt dit spul op m’n scherm. Wat mot dat kosten? Gewoon, €193. Als ik die prijs voor een concealer zou betalen verwacht ik een verpakking verguld in diamant + roomservice van een engeltje dat goudstaven in de hoek kakt. Next.

 

http://cdn.debijenkorf.nl/INTERSHOP/static/WFS/dbk-shop-Site/-/dbk-shop/nl_NL/product-images/020/870/13_0208709006200000_pro_flt_frt_01_1108_1528_1046575.jpg?_ga=1.91039193.2146416372.1470930283

 

Sorry voor het oversized plaatje.

In ieder geval. Wat is dit? Geen idee. Het is van Guerlain. Omschreven als ‘eye and lip cream’. Je kan het op meerdere plekken van je bakkes smeren, en dan is het blauw. Ik hoop voor de koper dat dit ziekelijke pigmentatie heeft en tot je pensioen op z’n plek blijft zitten, voor de nederige prijs van €182,00. Oké, het potje is op zich wel cool.

Nog eentje dan.

 

No Title

No Description

 

Het Giorgio Armani Luxe is More – The Hollywood palette. Ik zat al op Kylie Jenner d’r palette te zeiken dat dat wel erg duur was voor een paar neutrale oogschaduw kleurtjes, maar ik neem het terug. Kyshadow is een koopje vergeleken met dit spul: €154 voor een paar neutrale kleurtjes. Dit product heeft voor mij het probleem dat alle producten in dit artikel hebben: het ziet er netjes uit. Maar echt niet speciaal. Niet speciaal genoeg om zo tering veel geld aan te besteden.

Voor een mooi, uniek, kwalitatief en interessant product wil ik best wat langer sparen. Maar dit is voor mij gewoon uit verhouding. Maar meningen verschillen natuurlijk. Misschien koop je wel gewoon altijd dit soort dingen, als je toch al rijk bent. Zo lang de miljoentjes me nog niet tegemoet vliegen laat ik dit in ieder geval lekker in de winkel staan.

Zit hier een product bij wat jij het waard zou vinden?