glitter shine make-up

Make-up look | glans & glitter

Glans & glitter

Wat mij betreft kan je nooit te veel glitter dragen! Alleen denkt niet iedereen daar zo over. Soms mag het ook wel met mate. Dit keer heb ik een look gemaakt waar glitter, highlighter en shine in zit. En dat op een draagbare manier.

 

glitter shine make-up

 

Dat ik van highlighter houd wisten we al. Om te highlighten heb ik een oude vriend opgetrommeld: het Solstice palette van Sleek. Als ik de oranje kleur met de gele meng krijg ik een kleurtje waar ik blij van word.

Birthday Boy van Colourpop is een prachtige oogschaduw. Een vrij neutrale kleur, maar wél met mooie glitters erin. Als je het in het echt ziet zit er een soort paarse reflectie in. Pretty!

Dat ik vind lipgloss houd wisten we nog niet. Daar kwam ik ook zelf kort geleden pas achter. Nadat ik het lipgloss setje van Anastasia Beverly Hills heb gekocht heb ik mijn liefde voor een goede, mooie lipgloss ontdekt. Hier draag ik de kleur St. Tropez.

 

beautyblog

De hoofrolspelers van deze look.

Alle drie zijn het stuk voor stuk ook gewoon mooie producten om te zien.

 

beauty blog

 

En zo ziet het geheel eruit. Op deze foto komt de highlighter het meest tot z’n recht. Als je een heel goede budget highlighter zoekt raad ik vaak Glowcomotion van W7 aan, omdat het zo’n neutrale kleur is die bij veel mensen past. Maar Solstice van Sleek is ook echt heel goed! Alleen zit er paars en oranje in, en dat moet maar net je ding zijn. Maar shinen doet ‘ie zeker.

 

make-up blog

 

En ten slotte nog een foto om het geheel nog eens even te laten zien. Ik vind bij mezelf lipgloss ook een mooi effect aan m’n lippen geven, zo’n glans. Het heeft wel wat. Ik ben getransformeerd naar liefhebber van lipgloss.

Vind je ook niet dat lipgloss wel wat heeft?