Anastasia Beverly Hills lip gloss review

Anastasia Beverly Hills Mini Lip Gloss Set – Summer | review

Anastasia Beverly Hills Mini Lip Gloss Set – Summer | review

Eigenlijk ben ik niet zo van de lipgloss, maar toen ik dit lipgloss setje van Anastasia Beverly Hills zag was ik toch wel verkocht. Vooral de kleur St. Tropez heeft me overtuigd. Dat zegt je nu natuurlijk nog niet echt wat, dus ga ik het lekker laten zien allemaal!

 

Anastasia Beverly Hills lip gloss review

 

Op de internationale website van Anastasia Beverly Hills, waar ik regelmatig te vinden ben, heb ik dit lipgloss setje voor $28 gekocht. Het zijn mini’s, dus ze zijn kleiner dan de gewone lipgloss en liquid lipsticks van het merk, maar als je je even bedenkt dat 1 lipgloss $16 is, is dit toch wel een niet al te dure kans om meerdere kleurtjes te proberen.

Bijna alle producten van Anastasia Beverly Hills zijn echte eyecatchers én goed van kwaliteit. Ik ben echt nog nooit teleurgesteld door dit merk, het is eigenlijk ook wel 1 van m’n favoriete make-up merken. Komt wel in de top 3.

 

Anastasia Lip Gloss Set Summer swatches

 

Dit zijn de swatches. Het is en blijft lipgloss, en dat droogt niet op. Er zit dus een mooie glans op. Wat ik jammer vind is dat het effect van kleurtje nummer 1, St. Tropez, nog niet zo goed te zien is. Het heeft namelijk een best wel gaaf metallic effect.

Namen van de kleurtjes van links naar rechts (op deze volgorde zijn ook de lipswatches): St. Tropez, Blushing, Grape Jelly, Toffee & Caramel)

Weet je wat me opviel? De lipgloss uit de Anastasia Beverly Hills Lip Gloss set – Summer hebben een geurtje. Niet zomaar eentje … Ze ruiken exact hetzelfde als de Milani Mattallic liquid lips! Hoe kan dat nou weer? Niet dat het verder veel uitmaakt.

Op naar de lipswatches!

 

Anastasia Beverly Hills St Tropez swatch  Anastasia Beverly Hills Blushing swatch

St. Tropez & Blushing

Nu kun je het effect van St. Tropez zien wat mij zo aansprak! Een heel gave metallic glans finish. Of duochrome. Ik weet niet wat het precies is, maar ik vind het echt ontzettend mooi. Blushing is de kleur die ik het minst mooi vind, misschien een tikkeltje aan de lichte kant voor me.

 

Anastasia Beverly Hills Grape Jelly lipgloss swatch  Anastasia Beverly Hills Toffee lipgloss swatch

Grape Jelly & Toffee

Dit vind ik allebei mooie kleuren! Heel verschillend, maar ze doen het allebei goed. Zoals je kan zijn zijn alle kleuren uit de Anastasia Beverly Hills Lip Gloss Set – Summer heel erg dekkend voor een lipgloss. Zijn ze plakkerig? Niet echt. Voor een lipgloss valt het mee, maar omdat lipgloss een product is dat altijd nat blijft om de glans te houden, zal het altijd wel nat op je lippen aanvoelen, misschien een klein beetje plakkerig vanwege de dikte.

 

Anastasia Beverly Hills Caramel lipgloss swatch review  anastasia beverly hills tango swatch review lipgloss

Caramel & Tango

De laatste 2 kleuren, die ik ook gewoon heel erg mooi vind! Ze zitten best wel fijn, hebben een mooie glans en met die matte lipstick trend is het fijn om eens iets te dragen waarmee je lippen goed gehydrateerd aan kunnen voelen, in plaats van droog en beschadigd aan het einde van de dag. Hoewel ik matte lipstick ook echt heel erg mooi vind.

 

Welke kleur uit de Anastasia Beverly Hills Lip Gloss Set – Summer vind jij het mooist?