mannen jongens make-up

Mannen & make-up

Mannen & make-up

Voor de één is het misschien nieuw en onbekend, voor een ander heel normaal: mannen en jongens met liefde voor make-up. Ik begin het steeds vaker tegen te komen en vind het mooi om te zien hoe iemand zijn of haar passie volgt. In dit artikel laat ik Rovanny en zijn mooie make-up skills zien. En daar vertelt hij zelf ook nog wat meer over.

 

mannen jongens make-up

Kijk, dit vind ik nou echt prachtige make-up skills.

Naast het bewonderen van deze mooie make-up heb ik gevraagd of Rovanny iets meer wilde vertellen over hoe en wanneer hij met make-up begonnen is, hoe zich dat ontwikkeld heeft en wat zijn favoriete producten zijn. Rovanny aan het woord:

Ik had nooit een passie voor make-up of beauty. Het begon voor mij allemaal toen de “eyebrow” trend steeds populairder aan het worden was. Na het kijken van filmpjes op Youtube ben ik toen naar de winkel gegaan en heb ik alles gekocht wat ik nodig had. Van het een kwam het ander. Zo kocht ik een concealer, een bronzer en zo ging het maar door. Veel mensen dachten ( en nog steeds) dat ik bij Mac Cosmetics werk. Ik ben me toen 1,5 jaar geleden gaan verdiepen wat ik allemaal nodig had om een MUA te worden. Ik volg nu een particuliere opleiding sinds Januari bij Art of colors in Amsterdam. Ik probeer dit ook te combineren met mijn Youtube kanaal waarin ik ook tips geef over haar, beauty en fashion.

In Nederland vinden mensen het raar als een jongen full glam over straat loopt terwijl in Amerika dit heel normaal is. Ik hoop met de tijd dat deze vooroordelen minder worden en dat iedereen gewoon lekker zichzelf kan zijn. Het is maar make-up, aan het einde van de dag gaat het er allemaal van af. The key to a flawless face is blend until your fingers fall off. Zelf gebruik ik verschillende merken omdat ik het fijn vind om van alles te proberen. Mijn favorieten nu zijn NYX, Mac, Jeffreestar en Anastasia Beverly Hills.

 

13838533_10157297579895529_97518666_o

 

Ik ben het helemaal met Rovanny eens! Niet alleen omdat ik dezelfde favoriete merken heb, maar ook omdat ik precies hetzelfde denk over de vooroordelen die je tegen kan komen: iedereen moet gewoon lekker zichzelf kunnen zijn en doen wat ‘ie leuk vindt. Of het nou make-up, vissen, voetbal of fashion is: als je het leuk vindt, gewoon lekker doen! Wat mij betreft heeft hij wijze woorden & mooie make-up. Goede combinatie, toch? Keep going fleeky!

Als beauty tips je wel van pas komen of je het gewoon leuk vindt om naar mooie make-up te kijken kun je Rovanny ook via Instagram volgen, of neem eens een kijkje op z’n Youtube kanaal.

Ik wil Rovanny ook nog heel erg bedanken voor de inspiratie, hulp & foto’s waarmee ik dit artikel heb kunnen maken.

 

Kan jij ook met make-up jezelf zijn?