zeemeermin mermaid inspiratie makeup

Zeemeermin inspiratie | make-up & stijl

Zeemeermin inspiratie | make-up & stijl

 

Normaal gesproken maak ik make-up looks bij een thema of een review, dit keer laat ik niet alleen een make-up look zien, maar ook wat meer inspiratie in zeemeermin stijl. Dus, behalve een make-up look ook een gave bikini, een mooi nagellakje en zelfs een pruik.

 

 

zeemeermin mermaid inspiratie makeup

 

Omdat ik de make-up nog wel ‘draagbaar’ wilde houden heb ik geen gekkigheid gedaan als schubben proberen te tekenen en dat soort dingen. Dit nagellakje is al tijden m’n favoriet en de bikini is nieuw, maar ook meteen een favoriet!

 

zeemeermin mermaid makeup wig

 

De pruik is niet typisch mermaid, maar past naar mijn idee wel bij een draagbare variant van een tropische en misschien wat meer donkere zeemeermin. Ja, ik heb m’n fantasie een beetje los laten lopen. Dit is een lace front wig die ik gekocht heb op AliExpress. Als je me op Snapchat volgt (matteshimmer) heb je ‘m al voorbij zien komen, voor m’n blog draag ik deze pruik nu voor het eerst. Ik vind ‘m best wel gaaf! En heb zin om er meer te bestellen.

 

Kiko milano 530

 

M’n favoriete nagellakje die ook wel bij de zeemeermin stijl past: Nummer 530 van Kiko. Een lakje dat tussen blauw en groen in zit, met een heel mooie groen/gouden glitters. Ik blijf ‘m prachtig vinden en heb er op het moment 2 van in mijn bezit.

 

mermaid bikini zeeemeermin pastel bikini review

 

Dit is m’n nieuwe favoriete bikini. Een pastel gekleurde zeemeermin-stijl-bikini. Ik blijf ‘m echt prachtig vinden. Zodra ik deze op internet zag staan heb ik ‘m besteld, en wonder boven wonder past ‘ie me ook nog. Deze bikini heb ik via Rosegal besteld. Wat mij betreft dus wel een betrouwbare website. En deze prachtige bikini vind ik het meer dan waard.

Misschien geef ik nu te veel persoonlijke informatie, maar even ter vergelijking voor degenen die ‘m willen kopen: ik heb normaal gesproken broekmaat 34/36 en koffiekopje maat C. Deze bikini heb ik in L gekocht. Kan nog net de boobs er netjes in krijgen en het broekje zit voor mij goed. Ik heb wel brede heupen waardoor ik grotere broekmaatjes beter kan hebben. Maar goed, dan weet je dat dus.

Ik vrees dat bikini-outfit-foto’s ongewenst publiek gaan trekken, dus houd ik het op deze foto. Maar al zeg ik het zelf, hij staat best wel goed.

 

mermaid zeemeermin makeup look

 

Dit is de ooglook geworden. Roze, paars, blauw en een beetje zeegroen. De neon roze kleur uit het Jeffree Star Beauty Killer palette en Ocean Bound (smudge pot) van E.L.F. hebben me het meest geholpen met deze look. In mijn fantasie dragen zeemeerminnen ook gewoon eyeliner.

Als lipstick heb ik trouwens een rode metallic lipstick van Milani gebruikt. Ik twijfelde tussen deze en een nude kleur, maar ik ga al zo vaak voor nude. Morgen weer. Voor nu, metallic.

Wat vinden jullie van het idee om make-up met andere (fashion/accesoires) items te combineren in een artikel?