Wat je allemaal kan met Nutella (simpele receptjes)

 

Wie houdt er nu niet van Nutella? Ik in ieder geval wel. Al sinds ik klein was, is een vers wit sneetje brood met een dikke laag Nutella een ware traktatie. Maar je kan nog veel meer met Nutella! En omdat we allemaal wel eens een beetje lui kunnen zijn houd ik de ideetjes lekker simpel.

 

IMG_10366 (2)

 

Mooie gelegenheid om even met m’n Nutella shirt te showen. Ik heb ‘m trouwens hier gekocht, voor de geïnteresseerden.

 

http://www.zogekookt.nl/wp-content/uploads/2016/01/6917328732_d00af647b9_z.jpg

Nutella brownies

Voor Nutella brownies heb je eigenlijk maar 2 ingrediënten nodig: Nutella en eieren. Het recept waar ik naartoe link heeft ook een snufje zout en amandelen als ingrediënten staan, maar die heb je niet per se nodig. Is gewoon iets wat erbij kan als je dat lekkerder vindt. Al je net als ik geen zin hebt in amandelen kan je het ook lekker weglaten.

Pannenkoeken met Nutella

Als je wilt zou je eigenlijk ook wel Nutella door je pannenkoeken beslag kunnen doen, volgens mij. Maar je kan ook gewoon een dikke laag Nutella op je pannenkoeken smeren. Met plakjes banaan ofzo. Of gewoon zo laten.

 

No Title

No Description

 

Nutella aardbeien

Weer zo simpel! Je holt wat aardbeien uit en vult ze met Nutella. Het is eigenlijk niet normaal hoe zoiets simpels zo lekker kan zijn. Als er aardbeien in huis zijn eet ik dit standaard als toetje.

 

Nutella Croissants

Voor dit ideetje heb je weer maar 2 ingrediënten nodig: een blik croissantjesdeeg en Nutella. Voordat je het plakje deeg oprolt in de croissant-vorm smeer je er Nutella op. Vervolgens bak je de croissantjes af zoals op de verpakking beschreven staan. Tadaah!

 

No Title

No Description

 

Nutella taartvulling

Als je wel eens taarten bakt en op zoek bent naar een makkelijke vulling: gebruik gewoon eens Nutella. Snijd die cake door de helft en doe er een dikke laat Nutella tussen. In de goede ouwe tijd dat ik regelmatig taarten bakte deed ik dit vaak met chocoladetaart. En dan niet alleen ertussen, ook gewoon erop en eromheen. En dan nog chocoladekrullen erop. Fantastisch!

 

Nutella recepten makkelijk

 

 

En ten slotte kun je natuurlijk ook gewoon even je Nutella wat liefde geven.

Hoe vaak eet jij Nutella?