Saleha Give Me Glow highlighter review makeup

Saleha Give Me Glow highlighter | review & look

Saleha Give Me Glow Highlighter | review & look

Highlighter krijg ik eigenlijk nooit genoeg van. Vooral toen deze highlighter mijn blik gevangen had: Give Me Glow van het merk Saleha.

 

Saleha Give Me Glow highlighter review makeup

 

Voor velen van jullie zal dit merk nieuw zijn. Voor mij was het dat ook. Ik moet eerlijk bekennen dat ik meteen gevallen ben voor de mooie verpakking en de mooie print. Als je de highlighter vast hebt voelt hij wel licht aan, maar het blijft echt zo’n mooi ding. Ik heb er eerst een tijdje mee zitten zwijmelen.

 

 

Saleha Give Me Glow hollywood gold review

 

Kijk die priiiiiint. Hoe mooi is dit? Dit is nou de reden waarom ik er eerst een tijdje naar heb zitten staren. Het ontwerp van deze highlighter is wat mij betreft helemaal top. De kleur is trouwens Hollywood Gold. Deze nieuwe highlighter-baby kost €30. Eens eventjes kijken of ‘ie me voor dat geld ook echt die glow geeft.

Eerst eventjes een swatch natuurlijk.

 

saleha give me glow hollywood gold swatch

 

Jep, die is duidelijk aanwezig! Krachtig van kleur en glans, precies zoals ik het gehoopt had. Ik blijf ervan houden. Die gaan we eens eventjes royaal aanbrengen.

 

Saleha Give Me Glow Hollywood Gold review

 

Hier heb ik dus die echte Hollywood Gold glow. Eerlijk is eerlijk, ik vind het een erg mooi effect. Sommige highlighters gaan er echt heel grof uitzien, of als een streep op je gezicht. Zodat je samen met je blush en contour zo’n Italiaans-drie-kleuren-ijs effect krijgt, zoals een wijze Youtube’er ooit zei. Deze highlighter valt onder de highlighters die wat meer smooth aanbrengen. Echt een heel mooie glans. De kleur vind ik trouwens echt perfect. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Ik had niet verwacht dat ik een highlighter zou vinden waar ik net zo blij mee ben als de Glow Kit die ik heb! Echt hoor.  Als ik iets zuur vind zeg ik het ook gewoon.

Blush by Sisi is op het moment volgens mij het enige verkooppunt van Saleha make-up. Want behalve highlighters zijn er ook nog onder andere nep wimpers en lipsticks. Zien er mooi uit, maar ik heb alleen nog deze highlighter getest. Maar Blush by Sisi is dus wél een betrouwbaar verkooppunt, naar mijn ervaring. En heel erg lief! Als je iets wilt weten hoef je alleen maar een berichtje te sturen.

Heb je liever highlighter of lipstick?