Achter het scherm | First world problems

 

 

Vandaag laat ik jullie mijn first world problems zien, mijn luxeproblemen. Want het valt ook allemaal niet mee. Er zit vast wel wat tussen wat je herkent.

 

IMG_0575

 

Het begint met deze belachelijke selfie. Wat is nu het probleem? Het was veul te warrum voor make-up. Dus dan doe ik even snel wenkies en laat ik het daarbij. Nu is het wel weer koeler geworden. Maar nu regent het te veel om met make-up op naar buiten te gaan. En al die regen en bewolking is gewoon deprimerend. #hetisooknooitgoed

 

IMG_0682

 

M’n vriend heeft me gewoon 2 weken in de steek gelaten. Gelukkig komt hij morgen terug, maar ik heb ’t zwaar gehad. Gelukkig heb ik niet alleen liefde voor make-up, maar heeft make-up ook een beetje liefde voor mij.

 

IMG_0653

 

Weer zo’n probleem dat vooral door de zomer komt. Ik weet dat ik snel bruin word. Maar ik heb 1 dag op enkelsokjes gelopen en vooral in de schaduw gezeten. Ik doe die sokjes uit. WAT IS DIT. ik heb ze nog steeds aan. Nooooooo. Echt om te janken dit. Nu moet ik wel de rest van de zomer sneakers dragen. Dat is wel schoenkeuzebeperkend. Wat een ellende.

 

IMG_0956

 

*roken is vet slecht voor je, doe het niet*

Maar WAAROM? Die plaatjes en foto’s. Wat is er met deze foto, wie heeft dit gekozen? Als ik dit zo zie lijkt het net alsof je meteen bloed ophoest zodra je een hijs van een peuk neemt. En geloof me, deze afbeelding is nog heel mild. Als je pech hebt met een pakje kijk je tegen een lijk of tumor aan tot ‘ie op is. Misschien toch maar de stoplijn bellen.

 

IMG_1002

 

En als ik dan nog niet genoeg ellende heb meegemaakt … Hoe gebeuren dit soort dingen? Waarom kan dit? Was gewoon m’n haar aan het stijlen, valt dat kreng opeens uit elkaar. Maar de draadjes zitten nog wel vast. Dus hij doet het nog wel, maar je kan ‘m ook weer niet gebruiken. Dan maar een nieuwe kopen. Alsof ik geldboompjes in de tuin heb staan.

 

Dus, dan weten jullie ook weer wat voor ellendig leven ik leid. Neem het allemaal niet te serieus, het is allemaal sarcastisch bedoeld. Ik ben blij met alles en iedereen wat ik in m’n leven heb! Soms hang ik een beetje de zeikstraal uit, voor de gein. Moet kunnen toch?

 

Wat zijn jouw first world problems (luxeproblemen)?