aliexpress lashes

Nieuwe AliExpress nep wimpers & make-up look

Nieuwe AliExpress nep wimpers & make-up look

 

Mede dankzij het gebrek aan natuurlijk lange wimpers doe ik steeds meer met nep wimpers. Hoewel ik ook wel eens met high-end nep wimpers wil gaan experimenteren, doen AliExpress nep wimpers het ook heel goed bij mij. Ik laat m’n nieuwste setje bij, en daar gaat natuurlijk ook een make-up look bij.

 

IMG_9410

 

Dit is de uiteindelijke look geworden. De lashes ogen hier niet zo heftig. Op de een of andere manier zien nep wimpers in het echt wat opvallender uit dan op zo’n foto. Hoewel ze in het echt ook weer niet zó heftig staan als ik gedacht had toen ik de nep wimpers in het doosje zag zitten.

 

No Title

No Description

 

Dit zijn de nep wimpers in kwestie. Ze hebben me ongeveer €1,20 gekost, inclusief verzending. Ik heb er 1-2 weken op gewacht, wat ik wel mee vind vallen voor AliExpress. Als je ze ook wil proberen kun je deze nep wimpers hier vinden.

Ze voelen best wel zacht en ik vind de ‘finish’ van de haartjes heel mooi. Soms heb je dat nep wimpers er een beetje plastic-achtig uitzien,  ik vind dat deze dat totaal niet hebben. Ik vind ze fluffy. De haartjes zien er best wel lang uit, maar ik vind ze niet té lang. Het valt echt heel erg mee.

 

IMG_9466

 

De ooglook van wat dichterbij. Ik heb nog steeds een dingetje met rode oogschaduw en warme kleuren. De wimpers staan er wat mij betreft ook goed bij. Een geslaagd koopje, al zeg ik het zelf.

Ik heb al vaker aangeraden om eens wimpers van AliExpress te proberen als je met nep wimpers wilt beginnen maar er niet meteen te veel geld aan kwijt wilt zijn. Binnenkort ga ik eens high-end wimpers proberen, ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe veel verschil ik zal gaan merken.

Conclusie: ik had eigenlijk verwacht dat deze wimpers wat heftig uit zouden pakken, maar dat valt mee. Ze zijn ook weer niet subtiel en gaan eigenlijk best wel goed samen met een make-up look die ‘medium’ is. Niet extreem heftig, niet te rustig. Eigenlijk vind ik ze gewoon heel erg mooi!

Wat voor wimpers vind jij het mooist?