Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette review

Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette | review

Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette | review

Hier word ik nou echt blij van: ik heb het Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face palette weten te bemachtigen! Het merk Becca had in samenwerking met Jaclyn Hill al eerder de highlighter Champagne Pop uitgebracht. Dit Face palette bevat onder andere Champagne pop, en nog meer mooie gezichtspoeders. In een prachtig jasje!

 

Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette review

 

Ik bedoel, kijk dat nou eens. Dit is toch écht een pareltje. Ik zeg het vaker over producten, maar dit is nog mooier dan het eruit ziet. Echt heel luxe vorm gegeven. Dat mag ook wel voor de prijs, die volgens mij rond de $50 dollar lag. Voor zover ik weet is dit palette een limited edition bij Sephora geweest.

 

Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette

 

Er zit dus een mooie grote spiegel in, die ook echt kwalitatief is. De verpakking voelt een beetje zwaar aan. Niet te zwaar om te dragen of iets dergelijks, maar het voelt kwalitatief-zwaar. Het tegenovergestelde van zo’n licht-plastic-gevoel.

De bovenste rij zijn een blush met shimmer, een bronzer, en nog een blush die wat meer naar matte neigt. Onderin zitten de 2 hoofdrolspelers: Champagne Pop en Prosecco Pop.

En dat vraagt natuurlijk om swatches.

 

Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette swatches

 

En die komen heel goed uit de verf! Alle kleuren zijn duidelijk, zoals je kan zien. De matte blush (die wat meer naar rood neigt) is echt HEEL sterk. De eerste keer dat ik het aanbracht heb ik m’n make-up verpest met pipo de clown wangetjes. Dus, wees voorzichtig.

 

Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette review

 

Voor deze foto heb ik dus heel voorzichtig gedaan met de blush, gezien het eerdere pipo-de-clown-incident. Over m’n contour heb ik wat van de bronzer gedaan en voor highlighter heb ik Champagne Pop met Prosecco Pop gemengt. Ik vind het echt ontzettend mooie highlighters. Hoewel ze duidelijk aanwezig zijn komen ze niet zo ziekelijk fel over als andere highlighters. Maar ze blenden wel echt enorm fijn. Deze highlighter zal niet snel als zo’n streep op je gezicht staan en geeft echt een super mooie glow.

Ik ben er dus heel erg over te spreken! Prachtig palette, om te hebben en ook gewoon om naar te kijken.

 

Lijkt Champagne Pop of Prosecco Pop je mooier?