Milani Amore Mattallics review

Milani Amore Mattallics | review & look

Milani Amore Mattallics | review & look

Nadat ik ze een aantal keer voorbij heb zien komen werd ik toch wel heel nieuwsgierig: de Milani Amore Mattallics. Metallic liquid lipsticks die matte opdrogen. Met een metallic effect natuurlijk. Ik heb er 2 besteld en laat ze zien.

 

Milani Amore Mattallics review

 

De Milani Amore Mattallics heb ik in 2 kleuren besteld: Matterialistic en Mattely In Love. Matterialistic is een bruine kleur en Mattely In Love is een rode kleur met een soort roze tintje erdoor. Deze metallic liquid lipsticks heb ik bij Boozyshop besteld, nog steeds een van m’n favoriete webwinkels. Het is altijd zo leuk verpakt en het persoonlijke kaartje dat erbij zit blijf ik zo leuk vinden.

Ze hebben me trouwens een tientje per stuk gekost, wat ik best te doen vind. Gewoon een nette prijs.

 

milani mattallics review liquid lipstick

 

Zo zien de kleuren er op m’n hand uit. De bruine is wel iets bruiner dan ik dacht, maar heeft een duidelijke metallic glans. De rode kleur heeft ook een metallic glans, maar iets minder opvallend. Wel veel duidelijker dan op deze foto te zien is, trouwens.

Ze hebben echt een sterke geur. Hoewel sommigen het een chemische geur vinden doet het mij denken aan bepaald snoep. Misschien is dat snoep ook wel chemisch. Hmm. In ieder geval vind ik de geur niet vervelend, maar dat is ook persoonlijk.

 

Milani Amore Mattallics Lip Crème | Matterialistic

 

Milani Amore Mattallics review

 

Deze kleur vind ik eigenlijk wel heel gaaf! Hij heeft echt een heel duidelijke metallic glans. Normaal zou ik lip swatches maken, maar ik vond het met deze lipsticks toch leuker om ze gecombineerd met een look te laten zien. Dan heb je misschien ook een wat beter beeld van hoe het nou staat.
Hij is gewoon in 1 laagje dekkend. De applicator is lang en smal, waardoor je makkelijk grote gebieden kan besmeren maar ook wat meer gedetailleerd kan aanbrengen.

 

Milani Amore Mattallics Lip Crème | Mattely In Love

 

Milani amore mattallics review mattely in love

 

De metallic glans lijkt bij deze iets minder opvallend, maar in het echt zie je wel echt duidelijk dat het een metallic finish heeft. En dan zie je ook wat meer dat er net een beetje roze ondertoontje in zit. Het is echt een heel mooie kleur. Deze dekt ietsje minder goed dan de bruine kleur, maar heeft nog steeds een goede dekking. Met 1 laagje kan je goed zitten en met 2 laagjes is het perfect.

Beide metallic liquid lipsticks brengen trouwens gewoon netjes aan. Geen vlekken, geen strepen, geen gekkigheid. Gewoon wat je verwacht van een goed product. Dat ze matte zijn betekent dat ze echt opdrogen, net als een ‘gewone’ matte liquid lipstick. Dat betekent dus dat ze lang blijven zitten en nauwelijks tot niet afgeven. Altijd een pluspunt! Wie weet haal ik nog wel een paar kleurtjes.

Had jij de Amore Mattallics al voorbij zien komen?