make-up porn

Make-up porn | high-end favorieten & wishlist

Make-up | High-end favorieten & wishlist

Soms heb je gewoon zin om al het moois in de wereld te aanschouwen. Zoals alle mooie make-up die er is, of die je hebt. Daar had ik dit keer nou eens zin in. Hier komen mijn high-end favorieten, en nog wat pareltjes om van te kwijlen.

 

make-up porn

 

Allemaal zo naast elkaar zijn ze nóg mooier. Soms moet je gewoon even met al je mooie eigendommen knuffelen. Echt, word je rustig en blij van.

 

makeup porn

 

Skin Frost van Jeffree Star cosmetics. Ik gebruik ‘m echt veel, en ook op verschillende manieren. Niet alleen gewoon als highlighter, maar ook om ooglooks af te maken en soms een beetje over m’n blush heen. De Glow Kit van Anastasia is het meest verfijnde highlighter palette dat ik ooit heb gehad. De kleuren zijn niet alleen prachtig, maar het poeder is zo fijn en zacht. Sommige highlighters zijn een beetje grof en laten poriën sterker zien enzo, deze doet dat niet. In tegendeel zelfs. En het Becca x Jaclyn Hill Face Palette. De review is nog in de maak maar dayummm, wat is deze mooi.

 

makeup stash

 

Al die kleurtjes bij elkaar maakt het nog mooier! En zo kan je trouwens ook zien hoe vreselijk groot die oogschaduw pans in het Beauty Killer palette nou zijn. Vice 4 blijft de bom. M’n goede vriend Vice 4. Ik ben echt verslaafd aan het Modern Renaissance palette van Anastasia. Rood en warme kleuren, ik kan het elke dag wel dragen. De Semi-Sweet Chocolate Bar blijft een klassieker.

Maar hé, ik kroon mezelf even tot rupsje-nooit-genoeg want ik heb ook nog eens een wishlist. Kijk en kwijl mee.

Het nieuwe palette van Kat von D: Serpentina. Er zit zelfs een potje los pigment bij.

 

No Title

No Description

 

Moondust! Het nieuwe palette van Urban Decay. Kijk die kleuren!

 

No Title

No Description

Een nieuwe Glow Kit kan ook geen kwaad. Dit is de Glow Kit Sweets.

 

No Title

No Description

 

 

En dan heb ik het alleen nog maar over oogschaduw palettes en highlighters gehad. Laat ik maar niet over lipsticks beginnen. Een andere keer misschien.

 

Welk product vind jij het aller mooiste high-end product?