Zomer in nederland outfit

Zomer in Nederland | outfit inspiratie

Zomer in Nederland | outfit inspiratie

Af en toe vind ik het ook best wel leuk om het eens over kleding en outfits te hebben! Ik vind heel zomerse outfits ontzettend leuk, maar in Nederland is het vaak toch net niet warm en mooi genoeg om in hotpants rond te gaan lopen. Daarom zomerse outfit inspiratie die wat beter bij het weer past.

 

Zomer in nederland outfit

 

Ironisch genoeg was het buiten vet slecht weer, en ik wilde graag m’n nieuwe ijsjes-LED-lampjes showen, dus heb ik de foto’s binnen gemaakt. Met een tanktop kan je eigenlijk niet verkeerd zitten! Als het niet super warm is kan je het altijd nog combineren met een lange broek en als het s’avonds afkoelt doe je er gewoon een vestje overheen. En de flamingo print ben ik ook verliefd op.

 

zomer in nederland outfit

 

Ja, ik ga in de zomer gewoon voor zwart! Shirts als deze zijn zo handig. Je kan ze bijna overal mee combineren, en het zit ook lekker luchtig. Maar het is ook weer niet écht een basic item, het heeft toch nog iets anders. Die milkshake oorbel die ik in heb houd ik ook al zo veel van. Fleurt het zwart ook weer een beetje op.

Ik heb nog wat meer inspiratie voor jullie!

 

your look for less

 

 

Wit-rood blaadjesprint shirt. De voorkant is een wit shirt met een vakje dat het printje heeft, en de achterkant heeft dan weer volledig het printje. Heel speels en vrolijk, en op een niet té opvallende manier toch een beetje anders.
Roze shirt met bandjes in de mouwen. Lekker vrolijk kleurtje! Die mouwtjes vind ik wel wat hebben.
Zwarte lange broek. In de zomer? Ja! Dit is zo’n broek die van zo’n heel dun, zacht stofje is wat lekker doorwaait. Dit soort broeken zijn echt perfect voor van die dagen wanneer je niet weet of het nou warm en zonnig gaat worden, of toch bewolkt en wat koeler. Of van die super wisselvallige dagen. Dit is echt ideaal.
Shirt met franjes. Party! Dit shirt lijkt me echt zo leuk met een short, voor een strandfeestje ofzo. Ik zou het in ieder geval aantrekken. Gewoon doen.

Accessoires | Flamingo rietjes schijnen bij de Xenos te liggen, het ananas glas komt van Ikea en het flamingo kettinkje van AliExpress.

Hoe kleed jij je op de Nederlandse (of Belgische) zomer?

 

*Dit artikel bevat een samenwerking.