Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer palette review

Make-up nieuwtjes & updates

 

Het is weer tijd voor make-up nieuwtjes en updates! En ik heb weer wat leuke nieuwtjes voor jullie in petto.

 

Ten eerste zit Jeffree Star ook echt nooit stil. Naast dat de 21e van deze maand z’n nieuwe liquid lipstick kleuren is hij ook weer bezig met een nieuwe highlighter, die hij waarschijnlijk ‘Dark Horse‘ gaat noemen. In de herfst gaat hij trouwens ook nog eens een nieuw oogschaduw palette uitbrengen, dat Androgyny gaat heten. Hij heeft al een liquid lipstick die zo heet. Ik ga het hoogstwaarschijnlijk kopen.

 

https://pbs.twimg.com/media/CnMYibOUkAAJ30R.jpg:large

 

 

Van wat ik kan zien denk ik dat dit een prachtige highlighter is voor donkere huidjes en voor de lichtere tintjes een mooie bronzer.

 

MAC komt regelmatig met nieuwe collecties, maar dit keer vond ik het wel een lekker opvallende collectie: de Trolls collectie. Make-up geïnspireerd door trolls. Ik zou het zelf niet bedacht hebben, maar vind het toch best wel wat leuks hebben. Ook al heb ik zelf geen trolls obsessie, in tegendeel. Toch vind ik het vrolijk en leuk.

 

No Title

No Description

 

Vanaf 13 augustus is deze collectie in Nederland te koop.

 

 

No Title

No Description

 

Kylie is ook weer met wat nieuws bezig geweest. Zo is er bekend geworden dat de goede ouwe Kylie Lip Kit in 3 nieuwe kleuren gaat komen: Kristen, Maliboo en Ginger. Zie de swatches. 20 juli om 03:00 PST (andere tijdszone!) gaan ze in de verkoop.

 

Ten slotte nóg een merk wat echt nooit stil zit: Colourpop. Echt niet normaal. Willen ze nooit vakantie ofzo? Even genieten van het succes dat ze behaald hebben? Die fabrieken moeten overuren draaien. Na alle gekte rondom de limited edition tie dye highlighter Churro, ze ook nog eens begonnen zijn aan internationale verzending en tegelijkertijd een nieuwe collab collectie hebben uitgebracht gaan ze nu óók nog eens een hele lijn lipgloss uitbrengen.

 

 

http://www.allurabeauty.com/wp-content/uploads/2015/07/ColourPop-Ultra-Matte-Lips-2.jpg

 

Waarschijnlijk ga ik het ook gewoon kopen. Colourpop is zo netjes geprijsd en mooi, echt zo’n perfecte combinatie die ik moeilijk kan laten liggen.

En ten slotte 2 korte nieuwtjes waar ik eventjes geen foto bij heb: Ofra Cosmetics komt met nieuwe kleuren metallic liquid lipsticks! Die metallic liquid lipsticks zijn echt een trend, bijna elk merk gaat ze wel produceren. Dat betekent dat er steeds meer keuze komt, en dat is eigenlijk ook wel weer leuk.

Ten slotte gaat Youtuber Kathleen Lights in samenwerking met Makeup Geek een highlighter palette uitbrengen! Highlighters zijn altijd goed wat mij betreft, dus dat zal wel goed zitten.

 

Wat voor make-up nieuwtjes word jij enthousiast van?