Make-up nieuwtjes & updates

Er zijn weer een paar nieuwtjes wat make-up land betreft! Die ga ik in dit artikel met jullie delen. Zo zijn er weer 2 nieuwe Glow Kits uitgekomen, komen er nieuwe Kylie Jenner lipgloss kleuren en komt Jeffree Star Cosmetics met nieuwe liquid lipstick kleuren.

 

Sweets Glow Kit & Moonchild Glow Kit | Anastasia Beverly Hills

Deze Glow Kits zijn iets anders dan de eerste 3. Glow Kit Sweets heeft al wat andere kleuren dan de eerdere Glow Kits, maar Moonchild heeft 6 kleuren in plaats van 4. En wat voor een kleuren!

No Title

No Description

 

En nog een plaatje van de swatches, zodat je een beter beeld hebt bij de kleuren.

 

No Title

No Description

 

 

Zelf twijfel ik er nog over om Sweets aan te schaffen (nee, niet alleen omdat m’n kat Taffie heet). Moonchild, met blauw… Vind het een prachtige Glow Kit, maar ik denk dat zulke koele kleuren mij niet ideaal staan. Maar het is wél allemaal mooi om naar te kijken.

Watermelon Soda, Nude Beach, #714, Virginity & Queen B | Jeffree Star Cosmetics

Jeffree Star heeft laatst in een video zijn zomercollectie onthuld! Deze kleuren zullen vanaf 21 juli te koop zijn. Producten van Jeffree Star zijn vaak erg snel uitverkocht, dus ik raad je aan om voor te zekerheid toch precies een paar minuten voordat het op de site komt alvast de F5 toets te spammen.

http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/13551604_1557956534509629_1175982411_n.jpg?ig_cache_key=MTI4NjQ1Mzg1NzcyMzI3Nzg1Ng%3D%3D.2

Watermelon Soda vind ik het mooist! Ik vrees ook dat die als eerste uitverkocht zal zijn.

 

Exposed, Posie, Candy, Like, Literally & So Cute lipgloss | Kylie Cosmetics

Het zou eens heel goed kunnen dat de namen van deze kleuren je bekend voor komen: er zijn van deze kleuren ook al Lip Kits. Maar nu komen er van deze kleuren ook Glosses uit! Ze zullen vanaf 15 juli te koop zijn, wat trouwens als over een paar dagen is. Oops.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13626968_673506326133273_8673089788926200338_n.jpg?oh=b1ccf9db4ea7fd1004ce170e03656cad&oe=5832B3F3

 

Deze Lip Glosses vind ik er toch wel heel mooi uitzien! Misschien koop ik ooit toch wel een product van Kylie Cosmetics. Misschien.

International Shipping | Colourpop

Eindelijk! Colourpop gaat internationaal verzenden. Vanaf dat moment kan je dus rechtstreeks van de Colourpop site bestellen, en hoef je niet meer via groepsorders of Shipito Colourpop te bestellen. In verband met douanekosten kan het trouwens wel nog steeds goedkoper zijn om via Shipito te bestellen, maar dat moet ik nog met elkaar vergelijken wanneer de kosten beschikbaar zijn.

 

No Title

No Description

 

Met dat feestelijke nieuws sluit ik af. Hopelijk worden jullie ook net zo enthousiast als ik van dit soort nieuwtjes. O ja, als er een merk of product is waar je updates van wilt die ik niet genoemd heb, laat het me dan weten!

 

Ga jij wat bij Colourpop bestellen?