Lush Tooth Fairy review

Lush Tooth Fairy review | Aardbeien tand poeder

Lush Tooth Fairy review | Aardbeien tand poeder

 

Er zijn 2 grote redenen voor mij geweest om Lush Tooth Fairy te kopen: Ik haat de smaak van mint en tand poeder klinkt best wel interessant. En dat er glitters in zitten heeft stiekem ook wel meegeholpen.

 

Lush Tooth Fairy review

 

Lush Tooth Fairy is dus een tand poeder die gewoon in een bakje zit. Het dekseltje is een draaidekseltje die stevig dicht zit. Geen zorgen dat je met glitterend tand poeder gaat strooien als je dit laat vallen.

Ik heb dus een hekel aan mint smaak. Waarom? Ik houd van sinaasappelsap. Maar dan ook echt hardcore. Als er iets het smerigst in de wereld is, is het wel wanneer je met mint-nasmaak in je mond sinaasappelsap gaat drinken. En ja, ik heb dan al 15 keer m’n mond gespoeld. Er blijft altijd wel een beetje geniepige vieze mintsmaak. Maar dat leed hoeft dus niet meer!

 

Lush Tooth Fairy review
Op deze foto zie je de glitters hierin niet zo goed, maar kijk maar eens wanneer je in een Lush winkel bent in zo’n bakje.

Toen ben ik dus gaan testen. Je dipt gewoon je tandenborstel in dit bakje en gaat poetsen. Ik dacht eerst dat het als een soort tandscrub zou gaan voelen, maar het wordt gewoon net als wanneer je met tandpasta poetst: het gaat een beetje schuimen. En het smaakt naar aardbeien. Niet verse aardbeien, maar naar Lush aardbeien. Als je een ander Lush product met aarbeiensmaak of -geur hebt gehad weet je wat ik bedoel. Het is trouwens een lichte smaak, niet BOEM in je bakkes. Maar lekker subtiel.

 

Lush Tooth Fairy review

 

Je hoeft niet bang te zijn dat de glitters aan je tanden blijven zitten, hoewel ik dat eigenlijk zelf wel leuk zou hebben gevonden. Wanneer je je mond spoelt spoelen de glitters ook gewoon weg. M’n tanden voelen net zo schoon en in plaats van bitchy mint nasmaak proef ik zachte Lush aardbeitjes.
Yes, ik ben blij!

Heb jij wel eens van tand poeder gehoord?