makeup highlighter challenge

Make-up highlighter challenge | alleen maar highlighters

Make-up full face highlighter challenge

Sinds ik van deze challenge gehoord heb en gezien heb fascineert het me: de highlighter challenge. Met deze challenge is het de bedoeling dat je al je make-up met highlighters doet. In dit artikel verdrink en plamuur ik m’n gezicht in highlighters.

 

makeup highlighter challenge

 

Dit is het resultaat. Ik voel me net zo’n standbeeld en glans en glim overal.

Als je benieuwd bent naar hoe ik deze challenge heb uitgevoerd kun je m’n Youtube video kijken. (Als je het leuk vindt en me wilt supporten word ik heel blij van likes en abonnees.) Als je niet in de gelegenheid bent om een video te kijken of gewoon liever ouderwets een blogje leest, scroll dan verder.

 

 

No Title

No Description

 

 

Om te beginnen heb ik in plaats van foundation een vloeibare highlighter van St. Tropez gebruikt. Die heb ik over m’n hele gezicht uitgesmeerd. Vervolgens heb ik met de highlighter W7 Glowcomotion het geheel ‘afgepoederd’. En met geheel bedoel ik ook echt m’n hele gezicht.

Om te contouren heb ik de bronze kleur uit de Glow Kit van Anastasia Beverly Hills gebruikt. Peach Goddess van Jeffree Star Cosmetics was met z’n roze ondertoon toch een goede vervanging voor blush. Ten slotte heb ik de lichtste kleur uit het Sleek Solstice palette gebruikt om te highlighten … bovenop m’n highlighter, waar highlighter onder zit.

 

make-up full face highlighter challenge

 

Ik heb een klein beetje vals gespeeld door gewoon eyeliner te gebruiken. Maar eyeliner is gewoon vast onderdeel van m’n gezicht, net als m’n wenkbrauwen.

Als concealer heb ik trouwens trouwens de crème highlighter uit het Sleek Solstice palette gebruikt. Een beetje concealer kan toch echt niet ontbreken in een look als deze. Vervolgens heb ik dat weer afgewerkt met W7 Glowcomotion.

Voor m’n lippen heb ik eerst een gewone lipstick aangebracht -MAC Whirl- en vervolgens heb ik daar Peach Goddess overheen gedaan. Voor het ultra glanzende effect. Ten slotte het geheel nog met wat extra highlighter afgewerkt, vanzelfsprekend.

En eigenlijk voelde dit wel heel erg goed. Als je van highlighter houdt is dit een geweldige challenge. Het is sowieso een geweldige challenge. Als jullie deze challenge gaan doen of hebben gedaan ben ik super benieuwd! Laat het me weten.

Had jij de highlighter challenge al eerder gezien?