het regent reviews

Het regent reviews #5

Het regent reviews

 

Nadat zich weer wat spulletjes hebben opgestapeld die geen eigen review hebben gekregen, werd het weer tijd voor een artikeltje: het regent reviews!

 

het regent reviews

 

Dit zijn de items die vandaag voorbij gaan komen. Het setje Cola lipbalms moest nog gereviewd worden, de bloemetjeslipstick die opeens populair is geworden laat ik ook zien, een speciale oogschaduw van Colourpop, een nieuwe mascara en een blush die ik in Düsseldorf heb gescoord.

 

AliExpress Cola lipbalms

aliexpress fanta cola lipbalms

 

Ik begin met het setje Cola lipbalms. Het eerste wat me opviel is dat deze lipbalms een lekker zoetig geurtje hebben! Omdat het uit China komt had ik andere geurtjes verwacht, dus dit was een aangename verrassing.

De kleurtjes zien er heel interessant uit. Er zit een roze en een rode bij, maar ook een paarse en een blauwe. Ik was heel erg benieuwd hoe deze kleuren aangebracht uit zouden pakken.

 

Aliexpress cola lipbalm swatches

 

Dit zijn de swatches van de Cola lipbalms. Zoals je kunt zien zijn ze dus allemaal ongeveer hetzelfde. Volgens mij hebben deze lipbalms zo’n ‘magic lipstick’ formule die zich aanpast aan de warmte van je huid en zich dus in een neutraal kleurtje ontwikkelt.

 

AliExpress bloemetjeslipstick

flower lipbalm

 

De bloemetjeslipstick! Ik heb ‘m op verschillende media de laatste tijd voorbij zien komen, toevallig had ik er toen al 1 besteld. Het is echt een plaatje! Omdat het product zelf doorzichtig is, eigenlijk gewoon een doorzichtige lipbalm, had een swatch maken en laten zien weinig zin. Ik heb hier in ieder geval geen irritaties of iets dergelijks van gekregen, voor degenen die huiverig zijn wegens de afkomstigheid uit China van deze lipbalm.

P2 High Impact waterproof mascara

P2 waterproof mascara

 

Deze heb ik tijdens mijn tripje naar Düsseldorf gescoord en was echt maar een paar euro. Het borsteltje is van plastic en heeft iets langere ‘haartjes’ dan ik van plastic borsteltjes gewend ben. Hij is echt heel fijn! Deze mascara heeft me écht positief verrast. Ik ben een lastpak met mascara’s, maar deze klontert niet en je wimpers plakken ook niet zo aan elkaar, zoals sommige mascara’s kunnen doen.

 

Colourpop Super Shock Shadow Ibiza

Colourpop Ibiza swatch

 

Wat er zo speciaal is aan deze oogschaduw? Ten eerste, kijk nou naar deze kleur. Dit is de ultieme kleur. Mooi blauwgroen/turquoise, echt zo’n kleur die me doet denken aan zee, zeemerminnen, tropische eilanden en nog meer moois. Naast dat ik overdreven doe over de omschrijving van deze kleur wordt Ibiza niet meer door Colourpop zelf geproduceerd. Dat betekent dus dat je deze kleur tweedehands moet zien te vinden, wat me uiteindelijk gelukt is. Kijk die kleur nou!

 

Manhattan blush

manhattan blush

 

Ten slotte deze blush van het merk Manhattan, ook in Düsseldorf gescoord. Op de foto zie je het minder goed dan in het echt, maar deze kleur heeft een soort gouden glans, wat ik echt heel mooi vind. Deze blush heeft me ook maar een paar euro gekost. De pigmentatie zit wel goed en hij is wat mij betreft sterk genoeg van kleur maar niet te overdreven. Heel fijn!

Dat waren alle spulletjes weer voor deze keer. Welk product vind jij het mooist?