Glitterglam cosmetics miami rose

Glitterglam Cosmetics Miami Rose | review & look

Glitterglam Cosmetics Miami Rose | review & look

 

Hoewel ik glitters echt geweldig vind, is dit de eerste keer dat ik ermee heb gewerkt. Eens moet de eerste keer zijn, toch? Eerst wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen, totdat ik Glitterglam Cosmetics tegen kwam. Een kersverse beginnende webshop met prachtige cosmetische glitters en pigmenten. Ik heb 3 kleuren besteld, en vandaag laat ik Miami Rose zien.

 

Glitterglam cosmetics miami rose

 

Dit is Miami Rose in het potje. Zoals je ziet een soort zoet rode glitter met een holografisch effect. Wat ik echt super gaaf vind. Ik ben echt dol op aparte effecten en dingetjes die net een beetje anders zijn. Het is een schattig en goed gevuld potje.

 

glitterglam

 

Zo ziet het eruit als ik een beetje op m’n vinger doe. Zie het als een poging tot een swatch.  Zo kun je het holografische effect goed zien; de glitters weerkaatsen allerlei aparte en mooie kleurtjes.

Ik had geen glitter adhesive of glitterlijm in huis. Blijkbaar is dat niet per sé nodig om glitter aan te brengen. Het kan wel heel handig zijn. Ik heb de glitters aangebracht door MAC Fix+ (een andere fixing spray is ook prima) op m’n kwast te sprayen en vervolgens gewoon met het vochtige kwastje de glitters op m’n oogleden te deppen.

 

glitterglam cosmetics miami rose review

 

Om de ooglook af te maken heb ik rood-bruin achtige kleuren gebruikt. Miami Rose blijft natuurlijk de hoofdrol spelen in deze look! Daarnaast moet ik nog even kwijt dat ik Honey Glow uit het palette van Serena (Beautylab) echt een prachtige highlighter vind. Die draag ik hier!

Nog even een close-up van de glitters, want daar ging het natuurlijk om.

 

glitterglam cosmetics review

 

Op deze foto kun je de ooglook wat beter zien, maar vooral het holografische effect van de glitters! Ik blijf het zeggen, ik vind het mooi. Wat mij betreft zijn deze glitters geslaagd en ook nog eens beginnersbestendig.

Ondanks dat ik dus geen glitter adhesive/glitterplaksel heb gebruikt zijn de glitters alsnog goed blijven zitten! Ze zijn ook best wel fijn en niet grof, waardoor het zetten van eyeliner na het aanbrengen van deze glitters nog steeds prima te doen was.

Ik ben een tevreden mens. Als je interesse hebt in deze glitters kun je ze hier vinden.

Zijn jullie benieuwd naar de andere kleuren glitters die ik heb?