JSC Skin frost peach goddess

Make-up nieuwtjes & updates

Met alle mooie make-up merken, producten en nog meer andere updates die er allemaal zijn kan het soms lastig zijn om het overzicht te verliezen. Daarom een overzichtje!

-Ik twijfel nog of ik deze updates random 1-2 x per maand ga schrijven of hier een vaste rubriek van maak op de zondag. Feedback hierover is welkom!-

 

Nieuwe releases

Colourpop Metallic Lip

 

http://leopardprinteverything.com/wp-content/uploads/2016/06/colourpop-ultra-metallic-lip.jpg

 

Hier ben ik eigenlijk een klein beetje laat mee, maar Colourpop heeft Metallic Lip uitgebracht! Dit zijn dus liquid lipsticks met een metallic finish, wat de trend van deze zomer schijnt te worden. Ik vind mezelf niet per sé een trendhopper, maar vind nieuwe dingen uitproberen wel interessant. Op het moment zijn ze uitverkocht, maar ik houd jullie op de hoogte van een restock.

 

Kat von D Serpentina palette

http://glamistic.com/wp-content/uploads/2015/12/Kat-Von-D-Serpentina-e1466171160662.jpg

 

Kat von D zit ook niet stil! Naast dat er een paar nieuwe lipsticks van haar worden gelanceerd is vanaf 5 juli dit prachtige palette beschikbaar. Hij ziet er super goed uit en ik ben echt heel benieuwd. Ik hoop ‘m te kunnen scoren, hopelijk is m’n portemonnee het daar voor een keertje mee eens.

 
Benefit cosmetics Brow collectie

Hier ben ik officieel ook 2 dagen te laat mee, maar vanaf de volgende editie zorg ik dat jullie alles van te voren kunnen lezen (zo lang dat lang genoeg van te voren bekend wordt gemaakt). Ik heb gisteren een kijkje genomen bij Douglas en het ziet er echt allemaal heel mooi uit: deze brow collectie die sinds 1 juli in de winkels ligt.

 

http://images.reallyree.com/wp-content/uploads/2016/05/benefit-brow-collection-2016-review-650×650.png

 

De dames van Benefit bij de Douglas hadden zelfs een tophat op enzo, het zag er echt super leuk uit. Weer van die producten waarbij de verpakking alleen al zo verleidelijk is.

 

Restocks

Sommige producten zijn bijna altijd uitverkocht, dus probeer ik jullie op deze manier op de hoogte te houden van wanneer producten worden aangevuld.
Lekkere eerste versie, maar de ‘belangrijkste’ restocks zijn dus net allemaal een paar dagen geleden geweest. Vooral Colourpop en Jeffree Star Cosmetics stalk ik voor restocks, en wegens de populariteit houd ik de Kylie Jenner nieuwtjes ook voor jullie in de gaten. De andere grote merken houd ik ook een oogje in ’t zeil.

Dit artikel is dus eigenlijk een beetje een experiment, maar zouden jullie het leuk vinden om op deze manier op de hoogte te worden gehouden van nieuwtjes? Zo ja, zijn er nog bepaalde merken die ik voor je in de gaten moet houden?