Achter het scherm | van Android meisje naar iPhone & wens me succes

 

Jaa, vrijdag! Ik mag vandaag weer lekker over m’n leven gaan kletsen. Terwijl jullie dit artikel lezen ben ik vandaag iets engs aan het doen.

 

IMG_0031

 

Zoals altijd, de selfie. Dit keer is die gemaakt met m’n gloednieuwe iPhone 6S! In rosé goud uiteraard, ik moest wel voor de cliché kleur gaan.

Hiervoor heb ik altijd Android telefoons gehad, waar ik nog steeds bij zweer. Apple producten en zo ook de iPhones, zijn op zich kwalitatief, maar ik vond de prijzen altijd uit verhouding. Voor de helft van het geld heb je een Android toestel die net zo goed is. Toch heb ik me voor een keertje laten verleiden door de iPhone. Gewoon omdat ik het een keertje wilde. Ik moet toch ook eens beleven hoe een andere telefoon is? Dus na 10 jaar Mariska’s-mobiele-telefoon-historie is er toch een iPhone in m’n leven gekomen.

 

IMG_0150

 

Meteen met m’n vieze vette vingers aan gezeten, vanzelfsprekend.

 

IMG_0154

 

Jullie weten natuurlijk wel hoe een iPhone eruit ziet, maar ik wilde gewoon even showen.

Ik ben meteen fan jongens. Hij is zo mooi, en hij werkt zo fijn. Ik voel me nu eigenlijk wel neutraal in de Apple vs Android strijd. Ik ben gewoon fan van alle telefoons, zo lang ze maar mooi zijn. Het enige wat ik minder vind aan m’n iPhone is dat ‘ie niet waterdicht is, wat m’n vorige toestel wel was. Moet ik opeens weer op gaan letten dat ik m’n telefoon niet verzuip.

Genoeg technisch geklets, da’s toch niet mijn sterkste kant. Op het moment dat jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk naar de matching dag van m’n nieuwe opleiding. Tegenwoordig is dat een verplicht onderdeel voor toelating tot een opleiding. Ik ga dus lekker een dagje naar school en potentiële klasgenootjes ontmoeten.

Klinkt super leuk, ik vind het super eng. Spannend. Ergens vind ik het ook wel leuk, natuurlijk. Maar na meer dan een jaar met een angststoornis thuis te hebben gezeten is het … ja … ik word er in ieder geval vet zenuwachtig van. Dus ik hoop dat jullie mij misschien wel succes willen wensen! Of een beetje aan me denken. Als jullie benieuwd zijn laat ik volgende week vrijdag weten hoe het allemaal is gegaan. Je kan me ook stalken op Snapchat. Ik ga m’n best doen.

Zou je net als ik zenuwachtig zijn of juist niet? En heb je liever een Android of Apple telefoon?