zwarte make-up

Nieuw | Zwarte make-up

Nieuw | Zwarte make-up

Een zwarte smokey-eye als ooglook hebben we allemaal wel eens gezien. De laatste tijd zie ik steeds meer zwarte make-up, en dan bedoel ik niet voor op de ogen. Wat vinden we daar nu van?

 

zwarte make-up

 

Zwarte lippen

Niet erg lang geleden heeft Kylie Cosmetics een lip kit in het zwart uitgebracht: Dead of knight. Een intens zwarte kleur. Ook deze kleur was net als de anderen snel uitverkocht. Wat zou het charme van zwarte lipstick zijn? Misschien omdat het opvallend is, maar zwart toch een neutrale en makkelijk te combineren kleur is. Of zou het toch gewoon te maken hebben met de naam achter dit merk?

 

No Title

No Description

 

 

Colourpop heeft in ieder geval ook een zwarte lipstick, en zelfs een zwarte lipliner: Bull Chic. Hoewel deze niet uitverkocht is, lijkt ik toch vaker dan voorheen zwarte lipsticks te zien. Met een kleur als zwart op je lippen is een lippotlood trouwens wel heel handig; het valt met zwart namelijk veel sneller op als je een foutje maakt met aanbrengen of het net niet helemaal netjes zit. De Colourpop Bull Chic Lippie Stix en en Pencil kosten beiden $5 per stuk.

Zwarte lipstick bestaat natuurlijk al veel langer, maar is vooral bij andere subculturen populair geweest. Niet echt een mainstream populair dingetje. Toch lijkt het zwarte allemaal weer wat populairder te worden. In combinatie met de metallic lipstick trend zie ik ook meer ongebruikelijke kleuren terugkomen. En niet alleen voor op de lippen, want er is ook iets anders nieuws gespot wat zwarte make-up betreft:

 

Zwarte highlighter

Het lijkt er dus op dat Jeffree Star een zwarte highlighter uit gaat brengen. Ik houd wel van dingen die anders en vernieuwend zijn, maar ik ben hiermee toch bang dat het er gek uit gaat zien. Hoe ga je dit in godsnaam goed blenden?

 

No Title

No Description

 

 

Misschien werkt dit wel goed als je als een zwart figuur geschminkt bent en een bijpassende highlighter wilt hebben. Op een verkleedfeestje ofzo. Voor die ene keer per jaar vind ik het wel een grote investering om een zwarte highlighter te gaan kopen. Daarom ben ik eigenlijk wel héél erg benieuwd naar hoe deze highlighter gebruikt gaat worden. Maar eerst maar eens wachten op een release datum.

Gek eigenlijk, dat zwart in de fashion wereld een super neutrale kleur is, en in de make-up wereld juist een heel opvallende kleur kan zijn.

Zou jij zwarte lipstick of highlighter dragen?