Colourpop Flower Shop look

Make-up look | Nieuwe Colourpop items

 

Make-up look | Nieuwe Colourpop items

Van Colourpop begin ik al een aardige stash op te bouwen. Nu de nieuwe schiplading binnen is, vond ik het wel een mooi moment om een look te maken met deze items. En natuurlijk te laten zien.

 

Colourpop Flower Shop look

 

M’n wenkbrauwen heb ik gedaan met de Brow Colour van Colourpop. Voor lange tijd was Dipbrow van Anastasia de enige voor mij. Ik gebruik ze even graag, maar voor deze look ben ik natuurlijk voor de Colourpop variant gegaan.

De ooglook is gebaseerd op de kleur die op het bewegend ooglid zit: Super Shock Shadow Flower Shop. Een heel lief tintje groen met een mooie pearlized finish.

Voor m’n lippen dacht ik, ik doe eens gek. Ik heb de lipkleuren StingRaye en Echo Park gemengd om deze kleur te krijgen. Ik vind dat het resultaat er wel mag zijn! StringRaye vond ik eigenlijk net iets te donker, en Echo Park iets te licht. Het is een mooi mixje geworden.

 
Colourpop Stingraye makeup look

 

Valt misschien wat minder op, maar ik heb ook een oogpotlood kleurtje op m’n waterlijn: Honeydude. Deze kleur is eigenlijk een heel natuurlijk ogende kleur, maar laat je ooglook er toch wat meer ‘open’ uitzien. Wit oogpotlood heeft dat effect ook, maar valt heel erg op. Honeydude is een soort gebroken wit richting beige/huidskleur. Zoiets. Je kan ‘m ook gewoon op de foto bekijken.

 

Colourpop nederland review

 

De formules van alle Colourpop producten blijf ik zo fijn vinden! De verpakkingen zijn ook zo leuk en mooi. Colourpop mag dan een budget merk zijn, ik vind de producten er echt niet goedkoop uitzien. Dus ja, wat dat betreft ben ik eigenlijk wel een beetje verslaafd geworden. $5 dollar per lipstick, dan kan je er net zo goed 2 nemen. Of 6. Zo gaat dat nou eenmaal bij mij. De kwaliteit is in ieder geval geweldig, ik vind alle producten het elke keer weer waard.

Welke Colourpop producten lijken jou het mooist?