Budget koopjestips | Make-up & beauty accessoires

Budget koopjestips | Make-up & beauty accessoires

Ja, ik houd van kopen. Ik beschouw shoppen als mijn tweede grootste hobby. Vaak houd ik van dingen die net een beetje apart zijn, maar soms is iets ook gewoon super handig. Wel zo leuk als die dingen ook nog eens betaalbaar zijn, toch? Kwalitatieve basics voor een lief prijsje neem ik ook graag mee.

Lipbalsem met een bloemetje

Ten eerste vind ik deze lipbalsem helemaal geweldig. Zelf heb ik er hier ook eentje besteld. Gewoon omdat het er gaaf uitziet en omdat je met lipbalsem eigenlijk niet verkeerd kan gaan.

 

No Title

No Description

Brushguards

Dan nu iets dat voor mij de ontdekking van de eeuw is: brushguards. Brushgards zijn een soort elastische netjes die je om je make-up kwasten heen doet, om de haren bij elkaar te houden. Zo behoudt je kwast na het wassen z’n vorm. Voor als mijn uitleg nou echt te pauper was: het plaatje biedt verduidelijking.

No Title

No Description

 

Tadaah! Deze handige dingetjes zijn echt ultra goedkoop. Hier gewoon voor 90 cent inclusief verzending.
Trouwens, als je gewoon ‘brushguards’ in Google in gaat typen kom je op een bepaald auto-onderdeel uit. Dus als je gaat zoeken: typ even ‘make-up brushguards’.

 

Goedkoop maar goed contour palette

Ik zie zo vaak dat mensen op zoek zijn naar een fijn en goedkoop contour palette! Ik heb 2 tips voor je: E.L.F. en Makeup Revolution. Allebei merken die echt niet onderschat moeten worden. Ze zijn goedkoop, maar de kwaliteit heeft me nog nooit teleurgesteld. In tegendeel, ik ben altijd heel blij met deze merken! Je hoeft niet meer verder te zoeken naar een budget contour palette: je vindt ze hier (E.L.F.) en hier (Makeup Revolution).

http://az835686.vo.msecnd.net/images/gallery_large/15488_83320_900px_new47665.07.jpg.47665.07.jpg

 

Van het merk E.L.F. vind ik vooral de kwasten ook echte aanraders. Goedkoop en fijn, meer valt er niet over te zeggen. Wat Makeup Revolution betreft zijn de oogschaduw palettes echt ontzettend mooi.

 

Kwasten met een mooi kleurtje

Ook voor kwasten met een leuk kleurtje heeft mama internet altijd wel een oplossing. Een budget oplossing zelfs! Kleurtjes zoals deze.

 

No Title

No Description

 

Deze kwastenset kan je hier vinden. Kost je maar een euro’tje of 8, inclusief verzending. Netjes, toch? Er zijn natuurlijk ook andere kleurtjes.

 

Goed dekkende concealer

Oké, dit is niet een súper goedkope tip, maar duur is het zeker niet. De NYX HD concealer wand is toch wel de meest dekkende betaalbare concealer die ik ken. Tuurlijk, merken als Essence hebben veel goedkopere concealer, maar die dekken toch echt een stukje minder. Heb je net als ik dikke donkere kringen? NYX HD concealer. €6,95 bij Douglas.

 

 

No Title

No Description

Acryl lipstick organizer

Er zijn in de winkels wel wat acryl make-up organizers te vinden voor een paar euro, maar dat zijn meestal van die kleintjes. Nu heb ik dan toch voor €3 inclusief verzendkosten een acryl lipstick organizer gevonden voor 24 lipsticks. Yes!

No Title

No Description

Met dit soort koopjes kan het eigenlijk bijna niet mis gaan.

Welk budget koopje vind jij het leukst?