woodtimes

Woodtimes horloges | nieuw & in aantocht

Woodtimes horloges

Zoals jullie misschien wel weten houd ik van aparte spullen. Eigenzinnige spullen, een item met een speciaal randje, iets wat je niet vaak ziet en z’n eigen schoonheid heeft. Op die manier hebben Woodtimes horloges mijn aandacht getrokken, en dat vind ik wel zo leuk om te delen!

 

woodtimes

 

Een houten horloge is weer eens wat anders. Wat ik er zo mooi aan vind is dat deze horloges van hout zijn, maar op een luxe en klassieke manier zijn vorm gegeven.

 

woodtimes

 

Op deze foto vind ik wat beter te zien hoe je met een ruw materiaal toch iets elegants kan maken. Niet alleen de horloges zelf vind ik mooi, ook het opkomende bedrijf hierachter trok mijn aandacht. Op de een of andere manier worden bedrijven, vooral grote, vaak toch wel een beetje gezien als mensen die achter het geld aan rennen en lak hebben aan de rest. Om dit artikel te maken heb ik natuurlijk contact gehad met degene achter Woodtimes, en daaruit blijkt wel dat er veel werk en passie in deze horloges zit. Ik vind het altijd een mooi pluspuntje om te zien wanneer er echt liefde in een product zit.

Ik zit al aardig wat te kletsen, maar er zijn natuurlijk ook wat praktische zaken die handig zijn om te weten. De horloges zijn volledig op maat verstelbaar. Op het moment dat je een horloge bestelt krijg je daar de benodigde gereedschapjes bij en kun je ‘m precies naar jouw maat maken.

Wat deze horloges net wat exclusiever maakt is dat er maximaal 150 per maand van worden verkocht. Op het moment zijn er 2 ontwerpen: Black and Gold, die ik heb laten zien, en Brown and Champagne. Er komen nieuwe ontwerpen bij, en als je VIP member bent kun je zelf meebeslissen voor de nieuwe ontwerpen! Best wel cool, toch?
Een horloge met een tintje van jezelf.

 

woodtimes

 

Dit is de achterkant van het horloge. Aan de details kun je wel zien dat hier echt aandacht in is gaan zitten. Eenvoudig, elegant en een uniek apart tintje, dat vat voor mij de uitstraling van deze horloges samen.

Volgens mij is dit ook best wel een goed cadeau-idee voor van die mensen waarvan je nooit weet wat je voor ze moet kopen. Vooral als ze vaak te laat zijn.

De horloges zijn te koop voor €119 op Woodtimes.nl. Maar: als je VIP member wordt, krijg je €50 korting op de eerste 2 horloges! En je mag dus meebeslissen over nieuwe ontwerpen. Via mijn blog kan je je aanmelden om VIP te worden. Je hoeft alleen maar mij een berichtje te sturen, of een reactie achter te laten zodat ik contact met je op kan nemen.

Wat vind jij van deze horloges?