Achter het scherm | Blogstorm op komst

 

 

Het is weer vrijdag! Tijd om het te hebben over dingen die er hier achter het scherm gebeuren. Of staan te wachten, in dit geval.

 

IMG_8277

 

Voor de verandering eens een blije foto. Soort van. Ik ben nog steeds heel blij met m’n ringlamp en nieuwe camera! Dat in ieder geval. Maar er zijn wat veranderingen op komst, en daar wil ik jullie graag van op de hoogte brengen.

Youtube kanaal
De plannen om een Youtube kanaal te beginnen worden steeds concreter! Ik verwacht/hoop over een week jullie te kunnen verrassen met m’n eerste video. Laat ik dan ook maar meteen verklappen waar die video over gaat: de nieuwe Jeffree Star Cosmetics Skinfrost highlighter! In de kleur Peach Goddess.

Voor video’s maken heb ik nog niet echt een schema, eerst maar eens kijken hoe lang het allemaal duurt om alles in elkaar te zetten. Ik hoop 1 video per week te kunnen maken. Ik ga trouwens in het Engels Youtube’en, omdat het me toch heel leuk lijkt om mensen overal en van veel meer verschillende plekken video’s te kunnen laten zien.

Wat betekent dat voor m’n blog?
Ik blijf gewoon bloggen. Waarschijnlijk ga ik 1 dag in de week minder bloggen (6 artikelen per week in plaats van 7). Elke dag een artikel begint een beetje gek te worden. Ook als ik geen Youtube video’s ging maken, zou ik alsnog een dagje minder zijn gaan bloggen. 1 dagje in de week rust mag ook wel.

Video’s gaan voor mij NIET blogartikelen vervangen. Als ik over een product of een make-up look een video maak, zal ik daar waarschijnlijk ook een artikel over maken, maar dat is dan ook echt een volledig artikel met foto’s. De video zit er als extraatje bij, dan kun je het product of waar het ook over gaat beter bekijken. Maar als je gewoon ouderwets van geschreven artikelen houdt, geen zorgen. Die blijf ik gewoon 6x in de week maken.

 

DSC_2224

 

Dit shirt. De behoefte om dit shirt even te laten zien was gigantisch. Vinden jullie ‘m net zo leuk als ik? Misschien wel leuk voor een zomerse outfit-blog.

De spullen uit de mega shoplog beginnen binnen te stromen, dus jullie kunnen binnenkort een hoop reviews van mooie producten verwachten!

Verder ben ik eigenlijk wel benieuwd. Wat voor soort updates van mij lezen jullie het liefst? Persoonlijke updates over m’n dagelijks leven en alles wat daarbij hoort, hoe het met mij gaat, of een fotodagboekje. Misschien vinden jullie juist updates over m’n blog zelf en hoe ik dat allemaal doe het leukst. Laat het me weten! Ik vind het altijd ontzettend leuk om reacties te krijgen, en ik hoor al helemaal graag wat m’n lezers het liefste zien!

Als je het leuk vindt om mijn leven een beetje te volgen, kan je me op Snapchat volgen. Meestal laat ik het daar zien wanneer ik nieuwe make-up binnen heb of wanneer ik jaloersmakend voedsel aan het eten ben. Je kan me vinden op Snapchat onder de naam matteshimmer .

Wat voor updates over mij lezen jullie het liefst?