Colourpop Brow Colour and Brow Pencil review

Colourpop Brow Colour & Brow Pencil review

Colourpop Brow Colour & Brow Pencil review

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat: nieuwe Colourpop items! Ik zweer bij de Dipbrow van Anastasia Beverly Hills en ben héél benieuwd of deze producten een waardige vervanger kunnen zijn.

 

Colourpop Brow Colour and Brow Pencil review

 

Dit zijn ze: de Colourpop Brow Colour, het potje, en de Colourpop Brow Pencil. Allebei zijn het vrij duidelijke producten: het potje is een soort Dipbrow/Pomade, en het potloodje is een uitdraaibaar potloodje. Heel simpel. Behalve 1 ding.

DRAAI HET POTLOODJE NIET TE VER OMHOOG. Je kan hem namelijk niét terugdraaien. Echt, waarom een potloodje in de 21e eeuw de techniek van het terugdraaien mist snap ik ook niks van, maar: draai hem niet verder omhoog dan nodig om te gebruiken.

Het dekseltje zit heel goed op het potje gedraaid. Ik heb net geen tang nodig om het open te krijgen.
Nu het dekseltje van het potje af is, ziet het er wel aan de lichte kant uit. Ik heb zowel de Colourpop Brow Colour als de Colourpop Brow Pencil in de kleur ‘Black ’n Brown’ gekocht, de kleur die het dichtste tegen zwart aan het, maar niet helemaal zwart is.

De substantie in het potje ziet er chocoladebruin uit. Eigenlijk lijkt het op chocolademousse. Ik maak me zorgen. Is deze kleur wel donker genoeg? En niet te warm?
Colourpop Brow Colour Pencil Black 'n Brown swatch review
Boven: Colourpop Brow Pencil swatch
Onder: Colourpop Brow Colour swatch

 

Zoals je kunt zien is de kleur in het potje dus misleidend en zijn beide producten gewoon lekker donkerbruin. Omdat deze Colourpop Brow producten slechts $5 per stuk zijn, en de Dipbrow van Anastasia €20-30, was ik wel heel benieuwd: zou dit even goed kunnen werken?

 

Colourpop make-up look

 

Kijk eens, ik ben blij. Da’s een goed teken. Kijk en oordeel zelf; op deze foto heb ik m’n wenkbrauwen met de Colourpop Brow producten gemaakt. 

Ik ben in ieder geval blij met hoe deze spulletjes werken. Het potloodje geeft goed kleur af, en de Brow Colour (het potje) doet dat ook. Qua textuur is de Brow Colour wat meer crème-achtig dan Dipbrow van Anastasia waardoor die met het aanbrengen wat gladder is. Maar: deze wenkbrauwproducten blijven minstens net zo goed zitten als de Dipbrow. Ik denk wel dat de Colourpop Brow Colour & Pencil veel sneller op gaan dan Anastasia producten, er zit minder in en je gebruikt verhoudingsgewijs meer.

Deze producten zijn ook net zo dekkend als die van Anastasia. Ik heb namelijk stiekem van mezelf bijna helemaal geen wenkbrauwen en moet echt het grootste deel bijtekenen, dus dekking is voor mij wel echt een dingetje.

Al met al hebben deze producten van Colourpop m’n verwachtingen overstegen! Ze krijgen een gedeelde 1e plaats met de Dipbrow van Anastasia in m’n favorietenlijstje.

Wist jij al dat Colourpop ook wenkbrauwproducten heeft?