Achter het scherm | toe aan vakantie

Achter het scherm

Het is vrijdag, dus ik ga weer eens een eindje over mezelf lullen. Kan je het al aan m’n hoofd zien? Ik ben toe aan vakantie.

 

IMG_1267 (3)
Als blikken konden doden, zou ik niet veel mensen om me heen hebben.

 

In principe heb ik al vakantie. Geen baan, geen school, studie begint pas na de zomer. Kind, waar maak je je druk om? Wat doe je überhaupt met al die tijd?

Stiekem heb ik een thuiswerk bijbaantje waar ik zo’n 10 uur per week aan besteed. Ik stop waanzinnig veel tijd in m’n blog, onderschat dat niet. Ik help een beetje mee met een andere website, en alles bij elkaar heb ik dan toch wel een prima dagbesteding. Er moet ook voldoende tijd overblijven om te socializen, erop uit te gaan en stappen te ondernemen om m’n angtproblematiek te overwinnen. Want hee, dat gaat niet zomaar weg.

Ik heb ook niet het gevoel dat ik te weinig tijd heb. De laatste tijd begint chaos weer een beetje toe te slaan. Ik maak me dan veel te druk om dingen die ik moet doen, zou moeten doen, wil doen, of juist niet wil doen. Juist doordat het de laatste tijd beter gaat wil ik voorkomen dat ik mezelf overbelast, en dan ga ik me dáár weer druk om zitten maken. Pfffff.

Wat is het toppunt van je druk maken? Wanneer je je druk maakt om het feit dat je niet kan bedenken hoe je nou eens lekker gaat ontspannen.

 

No Title

No Description

 

Dit ziet er aangenaam uit. Strand en ijsjes, wat wil een mens nog meer? Helaas is het leven niet zo’n feest dat ik nu een vliegtuig kan pakken. Maar het zou wel heel fijn zijn.

Ik word een beetje moe van al dat overmatig nadenken waar ik zo goed in ben. Het moet even stoppen. Gewoon even een break. En ja, zo’n 30 graden, blauwe zee en een ligstoel onder m’n reet zouden daar wel héél goed bij helpen. O ja, vergeet het ijsje niet.

Het is de afgelopen dagen wel erg mooi weer geweest hier. Voor Nederlandse begrippen. En daar heb je het al, voor Nederlandse begrippen. Op het oord waar ik naartoe wil is stralend weer de standaard. En 17-graden-half-bewolkt-maar-toch-korte-broek-aan-weer is dan teleurstellend. Die 2,5 dagen per jaar dat het hier écht warm is, zijn niet voldoende voor een vitamine D junkie als ik. Geef mij maar een heerlijke, échte, prachtige zonvakantie.  Daar ben ik wel aan toe.

Heb jij ook zin om met spoed op vakantie te gaan?