Betaalbare dupes van high-end make-up producten

Betaalbare dupes

Lieve beautyliefhebbers, het leven is al duur genoeg. Met name het make-up leven. Er zijn ontelbaar veel prachtige make-up producten, maar niet iedereen kan alles kopen wat ‘ie ziet. Daarom dit artikel: betaalbare dupes van high-end make-up producten.

 

IMG_8977 (2)

 

MAC lipsticks, en dan met name de matte nude kleuren, zijn erg populair. Goed om te weten dat daar een dupe voor gevonden, is toch? Van Essence zelfs.

MAC Faux | Essence Cool Nude

 

No Title

No Description

 

De kleur Cool Nude van Essence is bijna identiek aan MAC Faux. Een erg goede dupe! Deze lipstick kost je maar €2,39. MAC Faux ben je daarentegen €19,50 aan kwijt.

Kylie Jenner | Colourpop

Vind je de lipsticks van Kylie Jenner toch wat te prijzig? Colourpop heeft mooie dupes. Colourpop heeft trouwens ook mooie dupes van Jeffree Star Cosmetics liquid lipsticks, maar eerst maar eens deze Kylie Jenner dupes. Ik kan je uit ervaring vertellen dat de Colourpop liquid lipsticks ook nog eens een geweldige prijs/kwaliteit verhouding hebben.

 

http://www.dupethat.com/wp-content/uploads/2016/03/klk6-300×300.jpg

 

Colourpop liquid lipsticks kosten $6. Colourpop zelf verzendt dan niet naar Europa, maar met via Shipito is het wel te bestellen. Met verzendkosten meegerekend zal je zo’n €8 per liquid lipstick kwijt zijn. Kan ook goedkoper als je groter inkoopt, dat verschilt. Dat is toch wel andere koek dan het prijskaartje van Kylie Jenner Lipkits.

Jeffree Star Androgyny | Colourpop StingRaye

Over die Jeffree Star Cosmetics dupes. Ik heb het vermoeden dat ik tijdens mijn laatste Colourpop order een dupe van Gemini heb besteld, maar die order is er nog niet … to be continued. Ik kan je wel alvast zeggen dat de liquid lipstick StingRaye van Colourpop verbazingwekkend veel op Androgyny van Jeffree Star lijkt. Ik heb ze zelf allebei, dus ik kan dat uit persoonlijke ervaring bevestigen.

 

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/1389465_1515674182074973_2069692572_n.jpg?ig_cache_key=MTIxODQ0MDY0NTMxMjI4MjYxMA%3D%3D.2

MAC Soft ’n gentle | ELF Blush gems

Wie hebben we daar? Soft ’n gentle van MAC. Een erg geliefde highlighter, die ik helaas nog niet heb kunnen scoren. Daar is ook een alternatiefje voor! Blush Gems van ELF.

 

 

No Title

No Description

The Balm Mary-Lou Manizer | W7 Glowcomotion

Nog meer highlighters! Naast dat Glowcomotion van W7 een prachtige budget highlighter is, is het ook gewoon eens een dupe van Mary-Lou Manizer van The Balm. Zodra ik Glowcomotion ooit in m’n handen kreeg vermoedde ik het al, en dat is nu dus bevestigd. Glowcomotion kost je een euro’tje of 7 en kan je onder andere hier vinden.

Als deze foto nog niet overtuigend genoeg is: An heeft hier een artikel gemaakt waarin ze deze dupe naast het origineel laat zien, swatches én aangebracht!

 

 

No Title

No Description

Urban Decay Naked | MUA

Van de Urban Decay Naked palettes zijn aardig wat dupes in de wereld. Van al die dupes geloof ik het meest in de MUA palettes. Tegenwoordig gewoon lekker bij Etos te koop, prijzen voor een palette liggen meestal rond of onder een tientje, en de kwaliteit van de palettes ben ik erg goed over te spreken. Positief verrast, zelfs.

 

 

No Title

No Description

 

 

Zo, dat was een hoopje mooie dupes. Zoek je nog een dupe van een specifiek product? Een comment of een berichtje is altijd welkom, ik ga graag voor je op zoek.

Ga je liever voor een dupe of voor het origineel?