the glow must go on review

The Glow must go on | Essence x Beautylab palette review & look

The Glow must go on | Essence x Beautylab palette review & look

 

Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat Serena van Beautylab in samenwerking met Essence een palette heeft uitgebracht: The Glow must go on. Beautylab is voor mij een grote inspiratie, dit palette moest ik dan ook meteen hebben! Door de naam ‘The Glow must go on’ was ik al super benieuwd geworden, en er moet natuurlijk ook een look bij gemaakt worden.

 

the glow must go on review

 

Dit is het palette. The Glow must go on is 1 van de paletten uit de Bloggers’ beauty secrets collectie. Dit is een tijdelijke collectie, dus je moet er snel bij zijn geweest. Door de populariteit van Serena en Beautylab ging dit palette snel weer de schappen uit.

 

the glow must go on essence beautylab review

 

Zo zien alle poedertjes er dus uit. Honey Glow highlighter ziet er wit uit, maar vergis je niet. Cinnamon eyeshadow is een prachtige warme kleur, wat goed uitkomt, want ik heb de laatste tijd een beetje een obsessie met warme kleuren. Sandalwood is een mooie donkerbruine kleur die altijd wel van pas komt. De Glowing Bronzers komen in een roze blush kleur, een heel warme bronzer en een veel koelere bronzer. Allemaal met een glow natuurlijk!

 

the glow must go on swatches

 

Dit zijn de swatches, één veeg. In de veeg zie je links al dat de highlighter toch wat meer in zich heeft dan alleen wit. Het pigment ziet er prima uit, alleen valt Cinnamon een beetje weg bij mij.

Normaal gesproken ben ik al enthousiast om met een palette of product een look te gaan maken, dit keer was ik nog veel enthousiaster. De kleuren sluiten goed aan bij mijn tintje én m’n smaak. Daarnaast vind ik het zo gaaf dat Serena een eigen palette heeft mogen ontwerpen. Één van de weinige grote bloggers die na alles nog steeds passie weet over te brengen en altijd kwaliteit levert, als je het mij vraagt.

Hier komt dan de look!

 

the glow must go on

 

Voor de ooglook heb ik op het ooglid de blush-kleur Glowing Bronzer gebruikt. Met Cinnamon en Sandalwood heb ik de ooglook afgemaakt. De bronzers heb ik uiteraard ook op m’n wangetjes gegooid, maar zie je niet heel sterk terug. Komt doordat ik het eng vind om blush en bronzers te sterk aan te brengen.

Het geheime wapen in dit palette is toch echt de Honey Glow. Als je één veeg poeder aanbrengt lijkt hij wit, maar zodra je er meer overheen gaat vegen wordt het echt een prachtige zoetgouden glanzende highlighter. Ik had al gehoopt dat ‘ie mooi zou zijn, maar ik ben echt positief verrast en heel gek op deze kleur!

Al met al heeft dit palette mijn lichtelijk bevooroordeelde verwachtingen toch overtroffen. The Glow must go on, en dat is goed gelukt! Excuseer me, ik ga even baden in Honey Glow. xoxo

 

Heb jij The Glow must go on gekocht of geprobeerd?