MAC Whirl review matte lipstick

MAC matte lipstick Whirl | review

MAC Whirl | review

Het was weer eens tijd voor een uitbreiding van m’n MAC familie! Ik had wel zin in een mooie matte lipstick en zodoende is de keuze op MAC Whirl gevallen. Hier is de review.

 

MAC Whirl review matte lipstick
Ik weet niet wat het is met deze foto. Alle foto’s die ik van deze lipstick gemaakt heb trouwens. Het enige wat ik aan bewerken heb gedaan is de helderheid omhoog (wordt de foto lichter van) en toch lijkt de lipstick zo enorm donker.

 

MAC lipsticks zijn te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf. Ik bestel het liefst via Douglas, want geen verzendkosten. Snelle levering. Mooi doosje. Gratis testers. Wat wil je nog meer?

Wat je aan de lipstick zelf niet kan zien, maar op de swatch en al helemaal op mijn lippen, is dat Whirl een nude kleur is die erg naar bruin neigt, met een heel subtiel tintje paars/roze. Nét niet helemaal bruin eigenlijk.

 

Mac whirl lipstick swatch

 

Hier lijkt ‘ie ook alweer zo donker. Iets minder erg dan in de huls, maar toch. Mijn natuurlijke lipkleur is dan ook best wel donker, maar bij mij staat MAC Whirl echt best wel nude.

Zoals je kan zien is de lipstick sterk van kleur. Door de matte finish gaan je lippen na een tijdje wel wat droger aanvoelen, maar ik vind het niet oncomfortabel voelen. Hierdoor blijft de kleur ook langer op m’n lippen zitten.

 

Mac whirl lipstick swatch

 

Zie je? Helemaal niet zo donker. Super nude zelfs. Deze kleur komt wel heel erg in de buurt van m’n eigen lipkleur, maar dan net wat mooier. Op deze foto zie je het zacht roze ondertoontje er ook wel in zitten.

Een heel geslaagde toevoeging aan m’n MAC collectie! Ik vind het een heel fijne kleur voor dagelijkse en minder opvallende make-up looks.
Hij zit fijn op m’n lippen en als je voordat je een matte lipstick gaat dragen je lippen verzorgt is er niks aan de hand. Helemaal mooi!

Als je overweegt om deze kleur te kopen, raad ik je aan om even te Googlen op meerdere MAC Whirl swatches. Bij andere tintjes en huidjes pakt deze kleur namelijk heel anders uit. Eigenlijk is dit met bijna alle lipsticks wel het geval.

Wat is jouw favoriete nude lipstick?