Achter het scherm | Shoplog van de eeuw: mijn faillissement

Er is geld doorheen gegaan. Dingen zijn gekocht. Veel dingen. Het één is er al, het andere onderweg. Ik kon me niet meer inhouden en heb. Gigantisch. Veel. Gekocht. Dit is dé shoplog: mijn faillissement.

En dat moet ik natuurlijk allemaal laten zien!

 

DSC_2179

 

Selfie. En niet zomaar een selfie. De eerste selfie gemaakt met m’n nieuwe ringlamp! Yes, ik heb een ringlamp gekocht. En een lampstatief. En een statief voor m’n camera. En een nieuwe camera.

 

IMG-20160531-WA0038

 

Kijk deze nieuwe vriend. Binnenkort zullen jullie wel aan mijn foto’s gaan merken dat ik deze gescoord heb! En al helemaal aan de camera die gekocht en onderweg is: de Canon EOS 700D. Deze camera heeft een uitklapbaar en draaibaar schermpje, super handig voor de video’s die ik ga maken. Ik houd jullie op de hoogte!

 

No Title

No Description

 

 

 

Ook wat make-up betreft heb ik me niet ingehouden! Ik had al een tijdje gespaard omdat ik wist dat er veel mooie releases ongeveer tegelijk zouden zijn. Omdat al deze mooie producten allemaal uit de VS komen heb ik ze nog niet binnen. Maar ze zijn onderweg.

 

http://www.blushedandbronzed.com/wp-content/uploads/2016/05/Peach-Goddess.jpg

 

No Title

No Description

 

http://www.anastasiabeverlyhills.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/o/modern-renaissance-eye-shadoe-palette.jpg

 

http://glamistic.com/wp-content/uploads/2016/04/birthday-boy_500x500.jpg

 

No Title

No Description

 

Even een toelichting op deze prachtige producten:

Jeffree Star Cosmetics Skinfrost – Peach Goddess : een prachtige nieuwe highlighter! Ook het Beauty Killer palette is een nieuw uitgebracht item van Jeffree Star Cosmetics.

Ook Anastasia Beverly Hills kwam met een nieuw palette uit: Modern Renaissance. Hebben. Colourpop was jarig en daarom kwam de limited edition Birthday Boy uit! Deze kreeg je gratis bij een bestelling. Ik heb dus niet maar 1 Colourpop item gekocht, maar 2 hele bestellingen gedaan. Als ik al die items hier neer ga zetten wordt het lijstje veel te lang.

Ibiza is ook een oogschaduw van Colourpop, deze kleur wordt al een tijdje niet meer geproduceerd en tóch heb ik ‘m eindelijk kunnen bemachtigen! Yes.

O ja, het nieuwe Becca x Jaclyn Hill palette. Hij was uitverkocht, maar ik ga zorgen dat ik deze krijg.

No Title

No Description

O ja. Ik had ook nog een nieuwe MAC lipstick aangeschaft. Whirl.

 

MAC whirl review matte lipstick

 

En natuurlijk kon ik het palette van Serena van Beautylab ook niet in de winkels laten liggen.
Review van Whirl en The Glow must go on komen begin volgende week online!

 

the glow must go on review

 

Maar ik wilde ook nog nieuwe schoenen. Ik houd van plateau sneakers, en wilde ook nog een hakje. Niet te hoog natuurlijk, anders ga ik op m’n muil. Dit waren de perfecte schoenen!

 

IMG-20160531-WA0008

 

Dacht je dat ik toen klaar was? Nee, natuurlijk niet. Ik moest ook nog even op AliExpress een slag slaan.
Dat is dus ook nog allemaal onderweg.

 

 

No Title

No Description

 

 

No Title

No Description

No Title

No Description

 

 

No Title

No Description

 

 

Een lipstick met een bloemetje erin. Hoe gaaf is dat? Gewoon om naar te kijken alleen al. En lipsticks in de vorm van flesjes. Hoe zou ik dat moeten laten liggen? Nou niet dus, want ik koop het gewoon. En dat shirt. En dat kettinkje. Het is allemaal zo leuk. Hup, winkelwagentje in. Snel afrekenen voordat ik spijt krijg.

Ik wilde bijna serieus dit artikel inplannen zonder dat ik m’n visitekaartjes heb laten zien!

 

DSC_2159

 

Want ja, die had ik ook nog besteld. Vanaf nu krijg je dus als je een brief, pakketje of wat dan ook van mij ontvangt er een mooi kaartje bij! En ik bedankt liefste Beaudine nog even voor het helpen met het ontwerpen van m’n visitekaartjes!

 

En toen kon ik eindelijk even ademen, want ik was klaar met bestellen. Voor nu. To be continued.

 

Koop jij ook wel eens meer dan je gepland had?