nep wimpers

Meer nep wimpers! | Review

Nep wimpers

Als je geen wimpers hebt, of ze nauwelijks zichtbaar zijn, heb je daar iets leuks voor: nep wimpers. Sinds ik door heb gekregen wat nep wimpers voor verandering maken ben ik ze blijven kopen. Of ik daar nou nog steeds zo blij mee ben deel ik met jullie.

 

valse wimpers nepwimpers

 

Dit is alweer m’n 4e of 5e paar nep wimpers van AliExpress. Hoe meer ik er binnen krijg, hoe meer ik erachter sta: nepwimpers van AliExpress zijn gewoon super fijn. Ze kosten rond de 1 euro per set, de wimper haartjes zien er verfijnd uit en ze zitten goed. De wimpers die je krijgt zijn trouwens best wel groot, die zul je waarschijnlijk eventjes op formaat bij moeten knippen. Wat volgens mij met een heleboel wimpers zo is.
Volgens mij is dit het enige paar lashes dat ik heb wat niet van mink hair gemaakt is. Dit is waarschijnlijk van een soort kunststof gemaakt. Wanneer je de nep wimpers in je handen hebt voel je dat wel, maar ik vind dat ze er nog best zacht uitzien.

 

nep wimpers

 

Hier heb ik de bovenstaande set nep wimpers opgeplakt. Ik zou hier gewoon niets over te klagen hebben. Meer volume, meer lengte, meer alles. Ik kan misschien 1 ding bedenken: omdat je ze uit China bestelt moet je er eventjes op wachten. En er zit geen wimper lijm bij deze setjes. Ik gebruik nu wimperlijm van Eylure, maar ben eigenlijk op zoek naar een andere.

Dit soort wimpers zijn ideaal voor iemand als ik met bijna onzichtbare natuurlijke wimpers. Als je al écht lange wimpers van jezelf hebt, kun je misschien met losse wimpers werken om het voller te laten lijken.

 

IMG_0704 (2)

 

En zo ziet het er van wat verder weg uit. Deze wimpers vind ik weer een heel mooi effect geven! Niet te overdreven, niet te subtiel, goede lengte. Al draag ik hier een best wel neutrale look, voegen nep wimpers ook gewoon een heleboel toe.

Dus, veel voordelen aan deze wimpers! Ze zijn goedkoop en ze zien er gewoon erg mooi uit. Ze voelen ook niet zwaar aan m’n ogen, dat scheelt ook. Eigenlijk ben ik gewoon super blij dat dit bestaat.

Zijn er ook nog nadelen? Ja, een beetje. Je moet er eventjes op wachten, maar dat vind ik niet zo erg. Er zit geen wimperlijm bij, maar als er voor die prijs wimperlijm bij had gezeten moet die wel superslecht zijn geweest. Al met al ben ik dus een tevreden mens!

Wat vind jij fijne wimperlijm? Of houd je helemaal niet van nepwimpers?