to bake macarons recept

Mijn ’to bake’ lijstje

To bake

 

Er is gewoon veel te veel lekkers in de wereld. Nouja, te veel. Van al dat lekkers kan ik stiekem eigenlijk geen genoeg krijgen. Als ik alles wat ik er lekker uit vond zien meteen zou gaan bakken zou ik 3 taarten en 5 soorten gebak per dag maken, dus is er een ’to bake’ lijstje gekomen. Omdat ik niet alleen wil zijn wanneer ik dichtgroei, deel ik mijn ’to bake’ lijstje met jullie. Wees voorbereid op watertanden.

Macarons

 

to bake macarons recept

 

Macarons. De macarons op deze foto zijn gemaakt door blogduo Dagelijkse Hap . (<recept!) Macarons lijken me altijd zo ongelooflijk ingewikkeld om te maken, maar dit recept geeft me vertrouwen in mezelf. Als je net als ik voor het eerst een keer macarons gaat maken, is dit een heel erg handig recept!

 

Witte chocolade kwarktaartjes

 

Witte chocolade mascarpone met vijgen

 

Witte chocoladekwartkaartjes, met vijgen. Hoezo perfecte combinatie? Nooit meer zal ik hoeven kiezen tussen kwarktaart of chocola. Ik krijg honger. Ik heb trek. Ik wil dit. Zowel de foto als het recept zijn gemaakt door en te vinden op My happy kitchen (<recept) Ik zou zeggen, maak dat taartje!

 

Zoete perziken met chocoladevulling

 

Eindresultaat-koekje-zoete-perzik-Sarena-Solari-uit-het-gelijknamige-bakboek

 

Weer zo’n enorm goed gevonden combinatie! Zoete perziken met chocoladevulling. Dit recept is te vinden op de blog van De Zoetekauw. Ja, klinkt goed hé? Heel toevallig ben ik zelf ook een gigantische zoetekauw. Dus heel toevallig moet dit wel de perfecte foodblog voor mij zijn.  En niet tegen alle verwachtingen in komt het volgende recept ook van De Zoetekauw:

 

Chocolade croissants met KinderBueno

 

croissants met kinder bueno

 

Je zal niet altijd zin hebben om uitgebreid een taart te gaan bangen. Maar wel in iets zoets. Chocola. Het croissantdeeg verhult het feit dat je gewoon onbeschaamd KinderBueno zit te eten. Maar stiekem is dat croissantdeeg eromheen ook gewoon heel lekker. En een goed excuus om er nog meer chocola overheen te gooien. Goed bezig Zoetekauw! Het recept kun je hier vinden.

 

Witte Twix muffins

 

Witte Twix cupcakes

 

Kijk nou, dit ziet er goed uit, toch? Het ziet er nog beter uit wanneer het af is! Muffins met witte Twix erin. Alsof gewone muffins nog niet verleidelijk genoeg waren, zit er nu ook witte Twix in.

 

White Twix cupcake

 

Doe mij daar maar een paar van. Stuk of 10, misschien. Dit geniale recept komt van Deloesious en kun je hier terugvinden.

 

Ik krijg er trek van! En zin om te bakken. Jij ook?
Welk recept staat op jouw to-bake lijstje?