Gekleurd haar inspiratie

Gekleurd haar inspiratie

Hoewel mijn haar nu volledig naturel is, ben ik groot fan van gekleurd haar. Ombre haar, bayalage, of een andere manier van mooi en opvallend gekleurd haar: ik vind het allemaal prachtig. Plaatjes kijken en inspiratie opdoen is altijd leuk, toch?

 

kesha-1246102_960_720 (3)

 

Om te beginnen met pastel gekleurd haar. Een mooie manier om mooi opvallend gekleurd haar te hebben op een manier die toch niet zo schreeuwerig fel is. Niet dat daar iets mis mee is, maar ik vind dit wel een mooie tussenweg.

 

No Title

No Description

 

Dit kan zo ontzettend mooi zijn! Vaak ook goed te combineren met een natuurlijke haarkleur, met een zachte overgang. Heeft wel iets weg van suikerspinkleurtjes, I like.

 

En dan nu een gekleurd kapsel waar ik gigantisch fan van ben: sunset hair.

 

http://cdn29.elitedaily.com/content/uploads/2015/11/18132609/elite-daily-hair.jpg

 

Ik heb eigenlijk niet veel met de kleur oranje, maar in zo’n sunset kleurenpalet gecombineerd vind ik het echt prachtig. Sterker nog, ik zit al enige tijd flink te twijfelen om zelf aan het sunset haar te gaan.

 

Waar er sunset hair bestaat, bestaat er natuurlijk ook galaxy hair. Sunset hair is dus gebaseerd op de kleuren die je ziet bij een zonsondergang, galaxy hair gebaseerd op de kleuren van de galaxy.

 

http://holleewoodhair.com/wp-content/uploads/2015/10/img_2023.png

 

 

Turquoise, paars en blauw vind ik zo ontzettend mooi samen gaan! Echt, ik vind het enorm prachtig. Voor mij persoonlijk nét iets te opvallende kleuren. Misschien koop ik ooit wel een galaxy pruik.

 

Als je van aparte kleuren houdt, maar niet té opvallend wilt gaan en pastel te licht of opvallend voor je is, kun je nog voor oil slick hair gaan.

 

 

http://cdn3.shoppersbase.com/wp-content/uploads/2015/10/12080406_826732977446276_907092790_n.jpg

 

Volgens mij is het niet helemaal meer in de mode, maar ik vind het toch een mooie manier om een opvallende kleur aan je haar toe te voegen zonder je hele bos in de verf te hoeven leggen: de dip dye.

 

https://blog.vpfashion.com/wp-content/uploads/2015/02/blue-ombre-clip-in-human-hair-extesions-CS027_s1.jpg

 

En omdat ik zo verliefd ben moet ik toch nog een tweede keer sunset hair laten zien.

 

http://cdn.hotmomsclub.com/wp-content/uploads/2015/11/Capture53.png

 

Want het is zo prachtig. Wie weet loop ik over een tijdje wel met een vergelijkbaar kapsel rond.

 

Zou jij opvallend gekleurd haar aandurven?