Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

Achter het scherm | Gezonder leven en grootse plannen

 

 

Het is weer vrijdag en dat betekent een artikeltje ‘Achter het scherm’! Ik heb jullie al verteld dat ik van plan was om gezonder te gaan leven en aan een programma was begonnen. Vandaag volgt een update, en er is nog meer …

 

Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini review

 

Even random tussendoor. Was zo blij met deze look en lashes.

 

DSC_2042

 

 

Over dat gezonder leven. Ik had al verwacht dat het een uitdaging voor me zou zijn. Maar het is verschrikkelijk. Hardlopen, daar ben ik dus echt niet voor gemaakt. Met stap 1 uit het beginnersschema heb ik al de grootste moeite. Het dieet dat ik daarbij moet volgen … als ik het netjes volg werkt het goed. Ik heb energie, eet veel groente en fruit, krijg die vitamientjes binnen. Alleen. Die cravings. Ik krijg meer trek in sommige dingen (met name chocola, taartjes, ei, friet, pizza) dan een zwangere vrouw met een hormoonaanval.

Dus ik heb wel een keertje gecheat. Oeps. Maar over het algemeen, als je je bedenkt dat ik dit al 2 weken doe, vind ik het eigenlijk best meevallen. Gelukkig weet ik ook daarna de schema’s weer op te pakken, dat scheelt. Verwachten dat het in 1x perfect gaat is misschien ook wel veel gevraagd.

Ik ga waarschijnlijk van hardlopen overstappen op zwemmen. Zwemmen vind ik dan wel weer leuk. Als je niet iets vindt wat je leuk vindt qua sport, is het echt een helse lijdensweg om alle richtlijnen vol te houden.

Daarnaast heb ik deze week een beetje een dipje gehad. Ik ben in Nederland geboren, maar ik voel me echt transnationaal: geboren in het verkeerde land. De hele week regen en grauw weer, bah. Ik heb meteen nergens meer zin in, zelfs bloggen begint me dan moeite te kosten, hoewel ik het super leuk vind. Maar goed, dat trekt ook wel weer bij.

En dan die grootse plannen!

 

champagne pop becca

 

IK GA CHAMPAGNE POP WEGGEVEN. JAAAAA. Woensdag komt de winactie online! Echt. Ik ben hier zo enorm enthousiast over. Ik loop het overal te verklappen. Maar goed, woensdag! Komt dat zien. Champagne pop van Becca x Jaclyn Hill winnen! Mis het niet.

Dit is voor mij een best wel grote winactie. Normaal vraag ik bij een winactie alleen om een reactie achter te laten en/of me te volgen op Bloglovin, in dit geval ga ik er wel bij vragen om het bericht te delen op Facebook of anderen erin te taggen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het zou zo leuk zijn als m’n enthousiasme gedeeld kan worden. En het is gewoon een enorm mooie prijs.

Ten slotte, nog meer plannen. Ik ga nieuwe gear aanschaffen; een nieuwe camera, en een ringlamp. Niet alleen voor betere kwaliteit op m’n blog, maar ook omdat ik een Youtube kanaal ga beginnen. Het kanaal zal wel Engels worden gesproken. Maar ik wil gewoon zo graag dingen laten zien! Bloggen is heel erg leuk, maar in een video kan je veel dingen toch een stuk beter en duidelijker laten zien. Dit betekent trouwens niet dat er minder blogartikelen komen of dat die minder uitgebreid zullen zijn: mijn blog en het kanaal staan los van elkaar. Misschien dat ik in een artikel naast foto’s en geschreven tekst een video erbij doe, maar m’n blog blijft verder zoals ‘ie is.

Als de plannen rond zijn en ik data in m’n hoofd heb horen jullie natuurlijk meer!

Hoe was jullie week? Wie is er net zo enthousiast over Champagne Pop? En hebben jullie nog tips voor de rest van m’n plannen?