glitterglamcosmetics

Mooie make-up van onbekende merken

Mooie make-up van onbekende merken

Er is zo veel mooie make-up in de wereld, meer dan mijn portemonnee verdragen kan. Er zijn een aantal bekende merken die het altijd goed doen met prachtige ontwerpen en producten, maar er is ook mooie make-up van onbekende merken. En dat zijn ook echt pareltjes.

 

glitterglamcosmetics

 

Ik begin met een gloednieuw merk: Glitterglam Cosmetics. Gespecialiseerd in cosmetische glitters en pigment die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Op de foto onder dit stukje tekst kun je zien wat voor pareltjes er in de maak zijn. Glitterglam is op het moment bezig met het ontwikkelen van de webshop, die binnenkort online zal komen. Via de Instagram of Facebook pagina kun je in de gaten houden wanneer het allemaal in de lucht gaat.

 

glitterglam cosmetics

 

Ik bedoel, kijk nou. Er zitten zelfs holografische glitters bij. Zelf heb ik echt een bodemloze-put-verlangen naar alles wat holografisch of duochrome is, dus hier wil ik ook héél graag wat van proberen.

Over glitters gesproken: Glittereyes is ook zo’n merk met van die pareltjes waar je hebberig van wordt. Zoals de naam al doet vermoeden hebben ze een heleboel cosmetische glitters die je voor fabulous ooglooks kan gebruiken. Wat er nou zo speciaal is? Pressed glitters. Niet losse glitters die door de kamer vliegen, maar glitters die in een pan gedrukt zijn. Hoe geniaal is dat?

 

http://glittereyes.co.uk/wp-content/uploads/2016/02/IMG_6846-3-e1457434574232-1170×325.jpg

 

Sinds kort is het merk Nabla te koop bij Beauty88. Ik had er nog niet eerder van gehoord, en er ook niet op andere blogs over gelezen. Toch vind ik het er allemaal wel héél erg mooi uitzien. Nabla heeft losse oogschaduw pans waarmee je je eigen palette kunt samenstellen. Van het merk zijn er ook lege palettes om dit in te doen.
Doet me denken aan de Makeup Geek oogschaduw pans, waar ik ook erg fan van ben. Nabla heeft een net iets ander kleurenassortiment dan Makeup Geek.

 

http://www.beautydea.it/wp-content/uploads/2014/12/Nabla-Cosmetics-cialde-ombretti-620-2.jpg

 

Om nog meer schade aan onze portemonnees aan te richten heeft Nabla niet alleen oogschaduw, maar ook lipsticks. Die er weer erg goed uitzien. Ik spot al een aantal nude kleurtjes die ik maar al te graag eens uit zou willen proberen.

 

http://killercolours.se/oxox/IMG_0906.jpg

 

 

Om de financiële schade enigszins beperkt te houden, houd ik het voor vandaag op deze merken.

Heb jij al van één van deze merken gehoord?