Essence Wake Up Spring review

Essence Wake Up Spring eyeliner & highlighter pen | review

Essence Wake Up Spring eyeliner pen & highlighter pen | review & look

 

Ik ren niet altijd naar de winkel voor de nieuwste Essence collectie, maar Essence Wake Up Spring zaten toch wel erg leuke dingen tussen. De witte eyeliner vond ik er wel heel cool uitzien en toen heb ik ook maar meteen de Jumbo Highlighter Pen meegepakt. Die ga ik natuurlijk uitgebreid laten zien.

 

Essence Wake Up Spring review

 

Bij een Eyeliner is het duidelijk waar je het voor kan gebruiken. Van de Jumbo Highlighter pen weet ik eigenlijk niet waar die precies voor ontworpen is, dus ik gebruik ‘m in deze review gewoon als een oogpotlood voor op m’n waterlijn.

 

Essence Wake Up Spring Eyeliner Jumbo Highlighter Pen review

 

De verpakkingen zijn normaal met een schattig tintje. Het is natuurlijk wel een lente collectie. De eyeliner is dus in de vorm van een pen en het potloodje is iets korter dan normaal gesproken, maar ook iets dikker.

 

Essence Wake Up Spring Eyeliner Jumbo Highlighter Pen review

 

Dit zijn de swatches. De Essense Wake Up Spring Eyeliner pen is het bovenste streepje, de Jumbo Highlighter pen is het onderste streepje. De witte eyeliner ziet er goed uit! Gewoon goed wit, zoals ik gehoopt had. Het potlood is net niet wit, een soort gebroken wit maar dan een beetje roze.

Je weet natuurlijk pas of een product echt fijn is of niet wanneer je het gebruikt is, dus heb ik een look gemaakt met zowel de Eyeliner pen als de Jumbo Highlighter pen.

 

Essence Wake Up Spring make-up look

 

Een close-up van de look. Eenmaal aangebracht lijken ze eigenlijk gewoon allebei wit. De Eyeliner pen heeft me echt teleurgesteld. Er komt niet veel product uit het pennetje, waardoor je eigenlijk het stiftje over je ooglid sleept in plaats van dat de kleur er overheen glijdt. Hierdoor gaat direct alle oogschaduw in de buurt op de punt van het stiftje zitten en is het wit niet wit meer.

De kleur heb ik ook niet echt dekkend kunnen krijgen. Erg jammer, want het had me zo gaaf geleken om hier een strakke eyeliner mee te kunnen maken.

Het potloodje heb ik op de waterlijn onder m’n ogen gedaan. Doordat het potloodje zo breed is gaat het ook op het begin van je onderste wimperrand zitten. Dit kleurtje blijft wél gewoon mooi zitten en komt goed tot z’n recht.

 

Essence Wake Up Spring make-up look Essence Wake Up Spring make-up look

 

Zo kun je de look nog even beter bekijken. De look die ik gemaakt heb heeft wel wat kleur erin, maar niet té opvallend. Het was de bedoeling dat het nog een best draagbare look zou worden, maar witte eyeliner is gewoon heel erg opvallend.

De Jumbo Highlighter pen zal ik dus nog wel vaker gaan gebruiken, maar ik vrees dat de Eyeliner pen in m’n laatje blijft liggen. Misschien bedenk ik er eens iets anders voor.

Heb jij iets uit de Essence Wake Up Spring collectie?