het regent reviews

Het regent reviews #4

Het regent reviews #4

 

In dit artikel laat ik een aantal spulletjes die niet hun eigen review hebben gehaald tegelijk zien. Een heleboel reviews in één!

 

het regent reviews

 

Het zijn ook weer lekker verschillende spulletjes. Een foundation, een contour kwast, een nagellakje, een mascara, een oogpotlood en los poeder.

L’Oreal Lumi Magique foundation

 

L'oreal Lumi Magique foundation review

 

Een foundation vinden die fijn bij je huid past kan zo lastig zijn. Ik heb een drogere huid, dus matte foundations passen helemaal niet zo goed bij mij. Andere foundations gaan bij mij ook bijna altijd oxideren: ze worden door de dag heen donkerder en oranje. Verschrikkelijk.  Ik ben super blij met deze foundation! Hij heeft een dewy finish bij m’n huid en op de een of andere manier oxideert hij niet. Heeft een heerlijke (ik gok medium) dekking en blijft met behulp van een fijne primer lekker lang zitten.

 

Essence Lash Princess Mascara

 

essence lash princess mascara review

 

Mascara’s vind ik een ramp. Daar komt ook nog eens bij dat ik erg korte wimpers heb met weinig volume. Hoewel mascara dan een groot verschil kan maken vind ik deze het toch net niet helemaal. Hij verlengt m’n wimpers wel, en geeft ze volume, maar gaat helaas een beetje klonteren. Erg jammer, want ik vind deze mascara zo fijn in de hand liggen.

 

Morphe M530 contour kwast

 

Morphe M530 review

 

Sommige van jullie zullen wel weten dat dit de favoriete contour kwast van Nikkietutorials is. Mooi excuus om deze in huis te halen. Ik had het al verwacht, maar het is gewoon een enorm fijne kwast. Heerlijk zacht, maar niet té zacht (té zachte kwasten pakken minder poeder op). Voelt gewoon lekker zacht op je gezichtje maar neemt wel optimaal poeder op. Je kan er ook goed mee blenden. Nikkie heeft wel verstand van kwasten en in dit geval geef ik d’r ook helemaal gelijk.

 

Pupa Milano lasting color gel

 

Pupa milano lasting color gel review

 

Nagellak in een lekker fris kleurtje. Ik vind het potje zo schattig! Dit nagellakje heb ik ook in het paars gekregen, die bewaar ik voor een andere keer. Prima lakje; het kwastje is fijn, het drogen duurt niet al te lang en met 2 laagjes heb je gewoon volledige dekking. Zit ook een lekker glansje op. Ik vind het helemaal mooi. Op de foto heb ik trouwens maar 1 laagje op, dat ziet er al netjes uit, vind ik.

ArtDeco Soft Eye Liner waterproof

 

Artdeco Soft Eye Liner waterproof review

 

Een simpel zwart oogpotlood. Ik heb wel gemerkt dat deze echt lang blijft zitten. Omdat ‘ie waterproof is blijft deze ook goed zitten op de waterlijn onder je ogen. En ja, hij is echt waterproof. Na deze swatch ging ik m’n handen wassen, maar die streep ging echt nergens heen.

W7 Banana Powder

 

W7 banana powder

 

Eigenlijk wilde ik al best lang Banana Powder proberen, omdat poeders die kleurloos horen te zijn toch een witte waas kunnen achterlaten. Ik hoopte dat geel poeder misschien wat beter met m’n tintje op zou gaan, dus heb ik W7 Banana Powder aangeschaft. Hij doet het goed! Lekker zacht poeder, houdt alles op z’n plek en geen witte waas te bekennen. Yay!

Dat waren alle spulletjes weer, voor deze keer!

Wat is jouw favoriete foundation?