Sleek vintage romance palette

Sleek palette | beauty swap & make-up look

Sleek palette | beauty swap & make-up look

 

Een beauty swap is ontzettend leuk, maar zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik ook dol op make-up looks maken. Samen met Iris heb ik die ideeën gecombineerd: we hebben elkaar allebei een ander Sleek oogschaduw palette gestuurd en met het ontvangen palette een look gemaakt. Dat gaan we natuurlijk ook aan onze lezers showen.

 

Sleek vintage romance palette

 

Van Iris heb ik het Sleek Vintage Romance palette gekregen. Een palette met veel afwisseling en waar je veel kanten mee op kan. Er zitten wat neutrale kleurtjes tussen, wat meer opvallende kleuren en sommige tinten zitten er tussenin. Meer dan genoeg materiaal voor een leuke, mooie look!

 

Sleek vintage romance swatches review

 

Dit zijn de swatches van het Sleek Vintage Romance palette. Zoals je kunt zien: veel afwisseling, mooie kleuren en sterk pigment. Iris heeft een mooi palette voor me uitgekozen, ik houd er wel van om met zulke kleuren te werken. Lekker warm, beetje matte, beetje glitter er doorheen, en een paar neutrale tintjes om het allemaal mee te bewerken.

 

sleek vintage romance look makeup

 

De look die ik gemaakt heb: ik heb wat van het paars op m’n oogleden laten shinen en het bij de vouw van m’n oogleden wat donkerder aangezet met donkerblauw. De randjes heb ik geblend met wat warmbruin. Een beetje zilveren shimmer onder m’n wenkbrauwbot en in de binnenste hoekjes heb ik wat goud gebruikt. Heel veel, eigenlijk. Ik wilde dat het eruit zag alsof ik gouden glitters zou gaan huilen.

 

sleek vintage romance palette

 

Ik maak een look graag af met eyeliner, dus dat heb ik hier ook weer gedaan. Meestal houd ik wel van nude lipstick, maar bij deze look kreeg ik een rode-lipstick-gevoel. Soms heb je dat.
Iris houdt net als ik ook wel van een look die lekker aanwezig is. Hier een full face voorproefje van de look die zij gemaakt heeft.

 

Sleek swap

 

Ik ben meteen trots op m’n blogcollega. Ziet er super gaaf uit! Als je wilt weten welk palette Iris gekregen heeft en deze geweldige look eens beter wilt bekijken, neem dan hier een kijkje. Naast dat ik fan ben van de look die ze gemaakt heeft ben ik ook fan van de leuke, enthousiaste blog die ze heeft.

Bedankt Iris, voor de leuke swap en mooie look!

Neem je ook een kijkje bij Iris? Wat vind je van de looks die we gemaakt hebben?