the power of lashes nep wimpers effect

The power of lashes | het effect van wimpers

The power of lashes | het effect van wimpers

 

Wimpers kunnen een make-up look helemaal afmaken en een ander effect of een andere uitstraling geven. Omdat niet iedereen die lange en volle wimpers van zichzelf heeft, laat ik eens zien wat voor verschil nep wimpers kunnen maken.

 

 

the power of lashes nep wimpers effect

 

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon mascara gebruiken voor je wimpers, maar mascara laat je wimpers alleen iets langer lijken en verlengt ze niet daadwerkelijk. Doordat ik zelf wel van een dikke eyeliner houd, en mijn niet al te lange wimpers daardoor wegvallen, maken nep wimpers een nog groter en meer zichtbaar verschil.

 

 

the power of lashes makeup look

 

Dit is een volledige make-up look die ik gemaakt heb, hier draag ik wel mascara en geen nep wimpers. Zoals je kunt zien zijn m’n eigen wimpers gewoon niet echt zichtbaar, en het maakt echt niet uit met hoeveel mascara ik ze te lijf ga. Gaan m’n wimpers uiteindelijk van klonteren en ik houd niet zo van spinnenpootjes. Mascara is ook geen wimpergroeimiddel, dus zo gek is het eigenlijk niet.

 

the power of lashes nepwimpers

 

the power of lashes nep wimpers effect verschil

 

Op deze foto’s heb ik op één oog (op de foto links) een rij nep wimpers geplakt. Zo zie je het verschil het beste. En het verschil is enorm! De wimpers geven het geheel en vooral de ooglook een heel andere uitstraling. Ik voel me meer fabulous. Vooral aan een glam look voegt het echt de drama toe. Je hebt nep wimpers natuurlijk in heel veel verschillende soorten en maten; de vorm, lengte en soort nepwimpers die je hebt kunnen het ook een nog wat andere uitstraling geven.

 

Hoewel nep wimpers mij het gevoel geven dat een look meer glamour uitstraalt, vind ik het ook niet de bedoeling dat nep wimpers ervoor zorgen dat je je hele ooglook niet meer kunt zien. Als je kleine of gevouwen oogleden hebt kun je daarom naar mijn idee het beste kijken voor wimpers met niet een te extreme lengte of volheid, of gewoon wimpers die vooral aan de zijkanten langer zijn. Zo blijft je ooglid nog zichtbaar.

 

De wimpers die ik hier draag heb ik via AliExpress besteld. Nep wimpers van AliExpress zijn erg goedkoop en ik vind de wimperhaartjes altijd erg natuurlijk ogen. Als je ook zulke wimpers zou willen halen maar er niet helemaal uitkomt mag je me altijd een bericht, mailtje of reactie sturen.

 

Wat vind jij mooier: met of zonder nep wimpers?