Colourpop Get Lucky Super Shock shadow

Colourpop Get Lucky | make-up look

Colourpop Get Lucky | make-up look

Colourpop is in korte tijd echt een van mijn favoriete merken geworden. Het is betaalbaar, mooi en de kwaliteit is geweldig. Een tijdje terug heb ik mijn eerste lading Colourpop producten laten zien. Nu is de tweede lading onderweg, maar kon ik het toch niet laten om een look te maken en te laten zien met deze prachtige Super Shock Shadow van Colourpop: Get Lucky.

 

Colourpop Get Lucky

 

Get Lucky is een gouden kleur met een ultra-metallic finish. Het ziet er dus niet glitterig uit maar er komt een overweldigende glans vanaf. Ik vind het geweldig!

 

Colourpop Get Lucky Super Shock shadow

 

Wat ik ook zo fijn vind aan de Colourpop Super Shock oogschaduw is dat je gewoon heel makkelijk een mooie look kan maken. De kleuren zijn  zo enorm sprekend. Als je een mooie kleur hebt gevonden (wat niet zo lastig is) doe je die gewoon lekker over je hele ooglid en blend je de randjes uit met een (basis)kleurtje naar keuze. Zo heb je in 2 stappen een fabulous ooglook.

Colourpop oogschaduws hebben een opmerkelijke formule: het zit tussen poeder en crème in. Het is zeker geen poeder, en ook zeker geen crème, maar echt de perfecte tussenvorm. Colourpop oogschaduw kan je gewoon lekker met je vinger aanbrengen, doe ik ook meestal.

 

Colourpop Get Lucky Super Shock shadow

 

Colourpop Get Lucky blijft echt zo’n mooie kleur, maar laat me alsjeblieft geen favoriete kleur van Colourpop moeten kiezen. Ik denk niet dat ik daar uit zou komen.

Klink ik enthousiast over Colourpop? Dat ben ik ook! De liquid lipsticks van dit merk zijn ook geweldig, alles is gewoon geweldig. Het is budgetvriendelijk, makkelijk in gebruik, de verpakkingen zijn mooi en ik word er gewoon enorm enthousiast van. Zodoende is er nog een lading onderweg. Eigenlijk 2. En binnenkort nog een bestelling. Woeps.

Colourpop verzendt zelf niet naar Nederland, als je wilt weten hoe je met een klein omweggetje alsnog zelf Colourpop kunt bestellen: maandag komt een uitgebreide uitleg over hoe ik dit doe! Op deze manier kun je niet alleen Colourpop maar ook andere merken uit de VS bestellen, zonder veel gekke extra kosten.

Ben jij al bekend met Colourpop?