make-up look zacht roze

Achter het scherm | Save or kill tag

 

In de ‘Save or kill tag’ word ik voor verschillende dilemma’s gezet. Wat zou ik kiezen, wat zou ik doen en waarom?

Kim was erg benieuwd naar welke keuzes ik zou maken wanneer ik voor het blok gezet word, en heeft een tiental dilemma’s bedacht. Ja Kim, je hebt het me moeilijk gemaakt, maar voor alles valt een (creatieve) oplossing te bedenken.

 

make-up look zacht roze

 

♥ Lipstick of nagellak?
Nagellak kan best leuk zijn hoor. Behalve wanneer je uitschiet met het lakken. Of wanneer de nagellak niet dekt. Of wanneer de nagellak gaat chippen. Dan red ik toch liever de lipstick.

♥ Apple of Samsung?
Ik ben wel een beetje een Android aanhanger, dus het zou in de lijn der verwachting liggen dat ik voor Samsung ga. Toevallig heeft Samsung het een beetje bij me verpest. Elke Samsung telefoon die ik ooit gehad heb bereikte wel erg vroeg het einde van de houdbaarheidsdatum. Stelletje verraderlijke krengen. Ik hoef Samsung niet eens een kill te geven, want die legt zelf het loodje wel. Doe mij dan toch maar Apple.

♥ Catrice of Essence?
Hoewel er veel mensen fangirl’en op Essence, en het merk prima producten heeft, ga ik toch Catrice redden. Ik ben nou eenmaal 50% ekster en de verpakkingen van Catrice vind ik gewoon net iets mooier dan die van Essence.

♥ The Voice of Holland of Idols?
In het kader van confessions: ik kijk geen van beide. Ik houd niet van zingende mensen (dat maakt metal zo leuk, wat nou zingen?) en het is gewoon niet mijn ding. Als ik écht moet kiezen red ik Idols, met zo min mogelijk moeite. Die voorrondes zijn soms nog wel grappig.

♥ Patat of pizza?
Wat doe je me aan. Ik kan niet 1 van mijn 2 grootste liefdes in de steek laten. Ik breek de regels en maak een patat-pizza. Of pizza-patat.

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/599/341/180.jpg

♥ Bed of bank?
Hoewel ik erg graag op de bank zit, lig ik toch net iets liever in bed. Sterker nog, doordat ik een stopcontact achter m’n bed heb spendeer ik meer tijd in bed dan op de bank. Sorry bank, ik laat je in de steek.

♥ Bloggen of social media?
Mijn blog is mijn baby. Ik heb m’n ziel aan de duivel verkocht en ben door het stof gekropen voor m’n blog. Mijn blog is m’n eerstgeboren zoon. Dus hoewel social media van groot belang is voor m’n blog, ga ik toch m’n blog zelf redden.

Laptop of telefoon?
Oei, ik ben toch wel echt vergroeid met zowel mijn telefoon als m’n laptop. Hoe moet ik nou kiezen? Oké, ik zet Web Whatsapp aan op m’n laptop en die red ik dan ook. Wacht. Er staat laptop of telefoon. Niet telefoons. Ik heb er 2. Dus ik kill wel 1 telefoon voor het dilemma, en heb lekker nog de andere over. Hehehe.

Lizard Laughing GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Laughing GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Benen of oksels ontharen?
Nu komen we bij het échte dilemma. Wil ik gladde oksels en behaarde benen of andersom? Eigenlijk wil ik geen van beiden, maar ik moet kiezen… Nou, oké, ik onthaar m’n oksels en laat die benen zitten. Dan draag ik wel forever een lange broek.

♥ Channing Tatum of Ed Westwick?
Ik ben zo ontzettend slecht met namen dat ik even moet Googlen op afbeeldingen wie Ed Westwick is. Blijkbaar speelde hij in Gossip Girl, wat ik dus nooit gekeken heb. Vandaar. Je mag me voor gek verklaren, maar Channing Tatum is dus echt totaal niet mijn ding. Als dit dilemma is ontworpen om de fangirl in mij naar boven te drijven red ik Kit Harington a.k.a. Jon Snow. Ook al stond hij niet tussen de opties.

http://www.iballer.com/malecelebs/harington_kit/images/kit-harington-photo-116.jpg

Ik bedoel maar. Helloooo.

 

En nu heb ik alle dilemma’s opgelost, hoppetee.  Eigenlijk is het nu de bedoeling dat ik andere mensen tag, maar ik maak er een open uitnodiging van! Als je deze tag over wilt nemen mag dat natuurlijk. Zeg er dan wel eventjes lief bij dat Kim deze vragen bedacht heeft.

Zou jij kunnen kiezen tussen patat of pizza?